J jrstalker Yoctopat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #1 Unity 2D'de kameranın dış hatlarını göremiyorum ve Gizmos mudur nedir onu denedim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2024
DeviantConnor Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 1.228 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 4070M - I9-13900H - 32 GB 5200 MHZ DDR5 Ram - 17,3' - Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #2 jrstalker dedi: Unity 2D'de kameranın dış hatlarını göremiyorum ve gizmos mudur nedir onu denedim. Genişletmek için tıkla... 2D'nin dış hatları nasıl olacakki zaten? Artı 0 Eksi
jrstalker dedi: Unity 2D'de kameranın dış hatlarını göremiyorum ve gizmos mudur nedir onu denedim. Genişletmek için tıkla... 2D'nin dış hatları nasıl olacakki zaten?
KS KS J jrstalker Yoctopat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #3 DeviantConnor dedi: 2D'nin dış hatları nasıl olacakki zaten? Genişletmek için tıkla... Kameranın çerçevesini göremiyorum ve kamera ikonuda yok. Sadece bir daire var gizmos açık. Artı 0 Eksi
DeviantConnor dedi: 2D'nin dış hatları nasıl olacakki zaten? Genişletmek için tıkla... Kameranın çerçevesini göremiyorum ve kamera ikonuda yok. Sadece bir daire var gizmos açık.
roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.932 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #4 Kamera seçili olması ve Gizmo'ların açık olması gerekiyor. 3D ikonlar seçiliyse Gizmo boyutu da ayarlanıyor onun da açık olduğundan emin misiniz? Artı 0 Eksi
Kamera seçili olması ve Gizmo'ların açık olması gerekiyor. 3D ikonlar seçiliyse Gizmo boyutu da ayarlanıyor onun da açık olduğundan emin misiniz?