CTRL + S
bas, sonra satır numaralarıyla birlikte yeniden çeker misin, fotoğrafı?ÖnceCTR [QUOTE="ny4rlk0, post: 17801894, member: 382622"] Önce [ICODE]CTRL + S
bas, sonra satır numaralarıyla birlikte yeniden çeker misin, fotoğrafı?
GetComponent<.>
içinde neden nokta kullandınız? Noktaları kaldırıp yeniden dener misiniz?GetComponent<.>
içinde neden nokta kullandınız? Noktaları kaldırıp yeniden dener misiniz?
Hangi noktalardan bahsediyorsunuz hepsimi yani örnek verebilir misiniz?
<.>
bunun içindeki nokta? Alt üst nesne erişimi falan mı, veriyor? Niye kullandınız bunu? Yarım yılı aşkındır Unity ile kodlamadım ama Get Component metodu yanlış hatırlamıyorsam GetComponent<Text> ();
gibi olması lazım. Yani nokta yerine almak istediğiniz Component'in türünü yazmanız lazım.Aslında amacım . koymak değildi denerken bir de nokta olarak denemek istedim şu ssde gözüktüğü gibi karakter koymaktı amacım fakat olmadı.https://www.youtube.com/watch?v=UFtPY3aZgYI&t=707s bu videoyu dakika 10 itibariyle izlerseniz ne yapmaya çalıştığımı anlayacaksınızAlıntı yaptığınız yer.<.>
bunun içindeki nokta? Alt üst nesne erişimi falan mı, veriyor? Niye kullandınız bunu? Yarım yılı aşkındır Unity ile kodlamadım ama Get Component metodu yanlış hatırlamıyorsamGetComponent<Text> ();
gibi olması lazım. Yani nokta yerine almak istediğiniz Component'in türünü yazmanız lazım.
Bunu kullandığınız her yerden bahsediyorum.
Resimde 35, 29 ve 23'üncü satırlarda yazmışsınız.
.
koymak yerine Karakter
yazmanız gerekirdi.Karakter
scriptinizin adı videodan farklı olarak Character
sanırsam.transform.root.gameObject.GetComponent<Character>().Top=true;
ı.https://www.youtube.com/watch?
o şekilde yaptım veEki Görüntüle 1586863
Tamam, doğru kullanmış sizinde.
koymak yerineKarakter
yazmanız gerekirdi.
Karakter scriptine erişip Bool olan Top değerini true yani doğru yapmış. SizinKarakter
scriptinizin adı videodan farklı olarakCharacter
sanırsam?
transform.root.gameObject.GetComponent<Character>().Top=true;
true
yerine ture
yazmışsınız.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.