CTRL + S bas, sonra satır numaralarıyla birlikte yeniden çeker misin, fotoğrafı?ÖnceCTR [QUOTE="ny4rlk0, post: 17801894, member: 382622"] Önce [ICODE]CTRL + Sbas, sonra satır numaralarıyla birlikte yeniden çeker misin, fotoğrafı?
GetComponent<.> içinde neden nokta kullandınız? Noktaları kaldırıp yeniden dener misiniz?GetComponent<.>içinde neden nokta kullandınız? Noktaları kaldırıp yeniden dener misiniz?
Hangi noktalardan bahsediyorsunuz hepsimi yani örnek verebilir misiniz?
<.> bunun içindeki nokta? Alt üst nesne erişimi falan mı, veriyor? Niye kullandınız bunu? Yarım yılı aşkındır Unity ile kodlamadım ama Get Component metodu yanlış hatırlamıyorsam GetComponent<Text> (); gibi olması lazım. Yani nokta yerine almak istediğiniz Component'in türünü yazmanız lazım.Aslında amacım . koymak değildi denerken bir de nokta olarak denemek istedim şu ssde gözüktüğü gibi karakter koymaktı amacım fakat olmadı.https://www.youtube.com/watch?v=UFtPY3aZgYI&t=707s bu videoyu dakika 10 itibariyle izlerseniz ne yapmaya çalıştığımı anlayacaksınızAlıntı yaptığınız yer.<.>bunun içindeki nokta? Alt üst nesne erişimi falan mı, veriyor? Niye kullandınız bunu? Yarım yılı aşkındır Unity ile kodlamadım ama Get Component metodu yanlış hatırlamıyorsamGetComponent<Text> ();gibi olması lazım. Yani nokta yerine almak istediğiniz Component'in türünü yazmanız lazım.
Bunu kullandığınız her yerden bahsediyorum.
Resimde 35, 29 ve 23'üncü satırlarda yazmışsınız.
. koymak yerine Karakter yazmanız gerekirdi.Karakter scriptinizin adı videodan farklı olarak Character sanırsam.transform.root.gameObject.GetComponent<Character>().Top=true;ı.https://www.youtube.com/watch?
o şekilde yaptım veEki Görüntüle 1586863
Tamam, doğru kullanmış sizinde.koymak yerineKarakteryazmanız gerekirdi.
Karakter scriptine erişip Bool olan Top değerini true yani doğru yapmış. SizinKarakterscriptinizin adı videodan farklı olarakCharactersanırsam?
transform.root.gameObject.GetComponent<Character>().Top=true;true yerine ture yazmışsınız.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.