Unity'de yazılan hiçbir kod çalışmıyor

Muhammed Gök

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben Unity'de birden fazla proje açmıştım. Önceden yazdığım kodların hepsi çalışıyordu, bugün Unity de yeni bir proje açtım ve bir C# dosyası oluşturdum. Visual Studio da açtı yazmaya başladım ama hiçbir kodu algılamıyordu ve yazarken yazdığım şeyi tamamlamıyordu, bu neden oluyor?

Visual Studio ve Unity Entegrasyonunu Kontrol Edin:
Unity'yi başlatın ve Edit > Preferences > External Tools (Windows için Edit > Preferences > External Tools, macOS için Unity > Preferences > External Tools) yolunu izleyerek Visual Studio'nun doğru sürümüne bağlı olduğundan emin olun.
Visual Studio'yu Unity ile entegre etmek için Visual Studio Installer üzerinden Unity için gerekli bileşenlerin yüklü olduğundan emin olun.

The .NET Core SDK cannot be located: Error running dotnet --info: Error: Command failed: dotnet --info
'dotnet' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

. .NET Core debugging will not be enabled. Make sure the .NET Core SDK is installed and is on the path.

Şöyle bir hata veriyor.

@roxy34

Visual Studio ve Unity Entegrasyonunu Kontrol Edin:
Unity'yi başlatın ve Edit > Preferences > External Tools (Windows için Edit > Preferences > External Tools, macOS için Unity > Preferences > External Tools) yolunu izleyerek Visual Studio'nun doğru sürümüne bağlı olduğundan emin olun.
Visual Studio'yu Unity ile entegre etmek için Visual Studio Installer üzerinden Unity için gerekli bileşenlerin yüklü olduğundan emin olun.
The .NET Core SDK cannot be located: Error running dotnet --info: Error: Command failed: dotnet --info

. .NET Core debugging will not be enabled. Make sure the .NET Core SDK is installed and is on the path.

Şöyle bir hata veriyor

@roxy34

Son düzenleme:
Ne zaman bu sorunla karşılaşsam ayarlardan Visual Studio seçip düzeltiyordum. .NET Core SDK yüklü değil gibi gözüküyor. Temiz Visual Studio kurulumu yapmayı denedin mi?

Visual Studio Installer uygulamasını açıp değiştir kısmından "Unity ile oyun geliştirme" ve ".NET masaüstü geliştirme" seçeneklerinin seçili olduğundan emin olur musunuz? Eğer onlar seçili değilse seçip yükleyebilir misiniz?

Yükleme başladı.

Yükledim ama olmadı. Ben bunun yanında Python da kullanıyorum iki dil çakışıyor olabilir mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı