AIroe
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen RX 580 - 8 gb
MSI Z390 A PRO
İntel i7 9. Nesil
16 GB Ram
1.5 TB HDD
500 GB SSD
- Meslek
- Öğrenci
Selamlar, sevgilimle Unity oyun motorunda 4-5 aydır 2 proje üzerinde uğraşıyoruz ve son zamanlarda Unity oyun motorundan artık sıkıldığımı ve yeni şeyler öğrenip daha kaliteli şeyler yapmak istediğimi fark ettim, sevgilimle geliştirdiğimiz projelerden biri 2D top down RPG diğeri ise 2D pixelart bir platformer oyunuydu ve 2 boyutlu tarzdan biraz sıkılıp ya strateji ya da 3 boyutlu kapsamlı bir oyun yapmak istiyorum galiba şu sıralar, Unity'de yapılan FPS shooter ya da Third person oyunlara baktım ve Unreal Engine'a kıyasla Unity'de yapılan oyunların çok da iç açıcı gözükmediğini fark ettim.
Sonuç olarak önümde 2 seçenek var gibi hissediyorum; ya Unity yani bildiğim yoldan devam edip Unreal'a kıyasla normal seviyede projeler geliştireceğim, ya da Unreal Engine öğrenip Blueprint'ya da C++ ile daha yeni ve daha güzel gözüken teknolojilerle daha güzel oyunlar yapabileyeceğim. Sizce ne yapmalıyım, şimdiden fikirlerini belirten herkese çok teşekkür ederim, iyi günler dilerim.
Sonuç olarak önümde 2 seçenek var gibi hissediyorum; ya Unity yani bildiğim yoldan devam edip Unreal'a kıyasla normal seviyede projeler geliştireceğim, ya da Unreal Engine öğrenip Blueprint'ya da C++ ile daha yeni ve daha güzel gözüken teknolojilerle daha güzel oyunlar yapabileyeceğim. Sizce ne yapmalıyım, şimdiden fikirlerini belirten herkese çok teşekkür ederim, iyi günler dilerim.
Son düzenleyen: Moderatör: