Unity'deyken kasadan ses geliyor

joshuan

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
ASUS AMD RX 6600
İşlemci
AMD R5 5500
Merhaba. Unity'de ekranda neredeyse hiçbir obje yokken view Tool'a bastığım zaman kasadan nereden geldiğini anlamadığım bir cızırtı sesi geliyor. Ve aynı zamanda ekran kartı kullanımı görseldeki gibi yüzde 50'lere dayanıyor. Sebebi nedir bilen var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-09 204924.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-09 204924.png
    210,5 KB · Görüntüleme: 30
Sonuç olarak kart yenilenmiş oluyor ve düşük bir ihtimal de olsa kartta cw olmama şansı oluyor. Hakkı olan bir şey sonuçta. Denemeye değer eğer garanti varsa. Yoksa zaten yapacak bir şey yok.

Hocam şans var ama kronik ise değişmiyor bir şey RX6500 kartımı siyah ekran sorunuyla yolladım sorunu bulamadılar sıfır kart yolladılar taktım 1 saat geçmeden aynı sorun devam etti ama yine yollanıp şans denenebilir.

Hocam şans var ama kronik ise değişmiyor bir şey RX6500 kartımı siyah ekran sorunuyla yolladım sorunu bulamadılar sıfır kart yolladılar taktım 1 saat geçmeden aynı sorun devam etti ama yine yollanıp şans denenebilir.

Sadece Unity'deyken yapıyor kesin coil whine mı acaba? Bir de yüzde 50 kullanım çok değil mi sizce de. Yani EA FC 24'te bile böyle bir sorunum yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı