Wehhuu
Centipat
Daha fazla
Merhaba. Unity 2D de pixel art yerine vektörler ile çalışmaya karar verdim. Fakat aktarım yaparken .svg mi yoksa .psd veya .psb ile mi yapayım? Bir de .psd ile yaptığımda çok farklı sayıda değişik adı sahip alt nesne çıkmıştı. Bu normal midir?
Not: Amacım çizimi aktarıp Unity içerisinden transform değerleri (özellikle rotation) ile animasyon yapmak, yardımcı olursanız mutlu olurum.
Not: Amacım çizimi aktarıp Unity içerisinden transform değerleri (özellikle rotation) ile animasyon yapmak, yardımcı olursanız mutlu olurum.
Güncelleme, ben şahsen .svg yi .psb olarak unity'e aktardım tabii bunu yapmadan önce katmanların altındaki nesneleri üst katmanı ile birleştirdim, daha sonra Unity içerisindeki PSD importer'ı package manager'dan indirdim. Sprite Editor'dan da, kemikleri ekleyip gerekli ayarlamaları yaptım.Merhaba. Unity 2D de pixel art yerine vektörler ile çalışmaya karar verdim. Fakat aktarım yaparken .svg mi yoksa .psd veya .psb ile mi yapayım? Bir de .psd ile yaptığımda çok farklı sayıda değişik adı sahip alt nesne çıkmıştı. Bu normal midir?
Son düzenleme: