Universiteye hazırlanan var mı?

• Konuyu başlatan Poseidon_ROG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.016
P

Poseidon_ROG

Ziyaretçi
Aranızda üniversiteye hazırlanan var mı? Oyun oynuyor musunuz? (Kaç saat) PC nizin durumu nasıl? Kötüyse universiteye girmeden degiştirme fikriniz var mı? :D

:D Ben hazırlanıyorum kardeşim. Kazanınca sağlam bir sistem toplayıp 7/24 oyun oynamayı planlıyorum. Şuan ki elimdeki makina seninkinden vasattır büyük ihtimal takas yapabiliriz :D
core 2
1 gb ati 256 bit
3 gb ram

:D Ben hazırlanıyorum kardeşim. Kazanınca sağlam bir sistem toplayıp 7/24 oyun oynamayı planlıyorum. Şuan ki elimdeki makina seninkinden vasattır büyük ihtimal takas yapabiliriz :D
core 2
1 gb ati 256 bit
3 gb ram
i3 / 4 gb ram / gt 630 ve s. Babam şimdi de ala bilir, ama üniversiteye gir öyle alıcam diyor :( . Bir yılım kaldı. Eşşek gibi okuyup sonra bende 7/24 oynucam bütün yaz :D

Bende hazırlanıyorum 1 tane sınav kaldı, hayırlısıyla bi kazansaydık :)

Günde 6-7 saat pc başındayım :)

Özelliklerimi yazmak istemiyorum utanç verici :(

Sınav açıklandığı gün siparişimi verip 350 gb'lık oyun arşivimi bitirme planları yapıyorum :D (Evet hepsi korsan :D)

i3 / 4 gb ram / gt 630 ve s. Babam şimdi de ala bilir, ama üniversiteye gir öyle alıcam diyor :( . Bir yılım kaldı. Eşşek gibi okuyup sonra bende 7/24 oynucam bütün yaz :D
Ne i3 mü :D Kardeşim takas diyordun :D :D En acısıda oyunun videolarını izleyip izleyip eskitiyorsun ama ne kadar da eskitsen o oyunu sağlam bir sistemin olmadığı için oynayamıyorsun ya. Anlayamazsınız :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı