Merhaba. USB ile FAT32 formatında, CD ile afudos yardımı ile, Windows'un kendi üzerinden Asusuptade gibi programlar yardımıyla denedim denedim denedim. Anakartımin üzerinde P5GC-MX /1333, Windows üzerinden ve CPU-Z yardımı ile baktığımda P5GC-MX yazıyor. BIOS sürüm versiyonu 0205 şeklinde ve ismi P5GC-MX (UD) şeklinde. Ayrıca Ez Flash ile BIOS güncellemesi denerken ASUS sitesinden indirdiğim BIOS ROM dosyasının isimlerini de değiştirdim.
NOT: Islemci değişikliği yaptım ve şimdiki işlemci Intel Pentium E6700 . ( Belki eski işlemciyi takip BIOS güncellemesi basarili olur. Lakin termal macunum yok. Yeni işlemcinin macununu da dağılmış bir anakartın kuzey ve güney köprüsü altından bıçakla kazıyarak kendi işlemcimin üstüne taktım.
Bunun başka bir yolu var mı değerli Technopat sakinleri ve değerli yetkili arkadaşlarım.
Yardıma ihtiyacım var. Lütfen boş geçmeyelim
NOT: Islemci değişikliği yaptım ve şimdiki işlemci Intel Pentium E6700 . ( Belki eski işlemciyi takip BIOS güncellemesi basarili olur. Lakin termal macunum yok. Yeni işlemcinin macununu da dağılmış bir anakartın kuzey ve güney köprüsü altından bıçakla kazıyarak kendi işlemcimin üstüne taktım.
Bunun başka bir yolu var mı değerli Technopat sakinleri ve değerli yetkili arkadaşlarım.
Yardıma ihtiyacım var. Lütfen boş geçmeyelim
Son düzenleyen: Moderatör: