Unlocker nasıl açılır?

Makaleler
2
Yer
Universitetet i Agder
Windowsapps klasörünü silmek için unlocker adlı programı indirdim ve işe yarayacağını düşündüm. Fakat uygulama açılmıyor.

Adsız.png

Sadece bu kadar dosya var. Exe'li dosyayı açmaya çalıştığımda açılmıyor. Ne uyarı veriyor, ne de başka bir şey.

Sanırım bu olur.
O klasörü silersen başıne ne gelir bilmiyorum bu arada.
Forza Horizon 4'ün dosyaları bunun içinde. O yüzden. Başka yöntem kalmadı ve buna başvurdum.
Sanırım bu olur.
O klasörü silersen başıne ne gelir bilmiyorum bu arada.
Dostum x86'mı yoksa x64'ü mü indirmem gerek? @222744

Forza Horizon 4'ün dosyaları bunun içinde. O yüzden. Başka yöntem kalmadı ve buna başvurdum.

Dostum x86'mı yoksa x64'ü mü indirmem gerek? @222744
64.
Bu arada indirdikten sonra antivirüs ile tarat ve kurarken dikkatli ol.
Ne olur ne olmaz.
Hatta sen biraz bekle beni sana başka link atıcağım.
@strigoi
Dediğim gibi indirdikten sonra tarat ve kurarken dikkatli ol.
Sana virüs konusunda garanti veremem çünkü bunlar programın asıl sitesi değiller.

@strigoi
Peki indi mi?

64.
Bu arada indirdikten sonra antivirüs ile tarat ve kurarken dikkatli ol.
Ne olur ne olmaz.
Hatta sen biraz bekle beni sana başka link atıcağım.
@strigoi
Dediğim gibi indirdikten sonra tarat ve kurarken dikkatli ol.
Sana virüs konusunda garanti veremem çünkü bunlar programın asıl sitesi değiller.

@strigoi
Peki indi mi?
Hocam bu attığınız linkte bir şey çıkmadı o yüzden diğer linkten 64 olanı indirdim. Fakat bu .exe olanın üstüne tıklıyorum. 1 saniyeliğine bir şey yükleniyor. Yani imleç dönüyor. Sonrasında hiçbir şey olmuyor. Ne hata veriyor, ne açılıyor. Hiç tıklamamışım gibi. 3 dosya iniyor sadece. Doğru mu? Sağ tıkladığım zaman da dediğiniz gibi bir şey çıkmadı nedense. Bir şeyi mi atlıyorum anlamadım. Kurulum sırasında otomatik olarak seçtiği yerden başka bir yere kurulmasını seçtim o kadar. Geri kalanına hep next, install, finish dedim.
Adsız.png

Adsı2z.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı