PUBG'yi 70-80 FPS alamaz mıyız?Ne oynamayı düşündüğüne göre değişir.
Sinerji Argon-GR-RX590 Ryzen 5 2500X 8GB 1TB RX590 hocam bu iki sistem arasında çok kararsız kaldım sizce fiyat farkına değer mi?Şuan ki güncel fiyatlara göre alınacak bilecek o fiyata alınabilecek en iyi bilgisayar diyebiliriz
unlost x v2'i bu hale getirek bu atmış olduğun bilgisayar'ın fiyatının üzerine 120 tl daha koyarak daha iyi bir sistem satın alabilirisin bunun sana bir artısı daha olacaktır o da sistemin overclock yapılmış olarak gelicek olmasıSinerji Argon-GR-RX590 Ryzen 5 2500X 8GB 1TB RX590 hocam bu iki sistem arasında çok kararsız kaldım sizce fiyat farkına değermi ?
+sadece işlemciyi r52600 yapayım devam edeyim diyorum ama 4.7 civarlarında bişeye denk geliyor
Hayır, daha iyi bir sistem olmaz. RX 570 RX 590'dan güçsüz bir kart.unlost x v2'i bu hale getirek bu atmış olduğun bilgisayar'ın fiyatının üzerine 120 tl daha koyarak daha iyi bir sistem satın alabilirisin bunun sana bir artısı daha olacaktır o da sistemin overclock yapılmış olarak gelicek olmasıEki Görüntüle 372579
Evet daha güçsüz bir ekran kartı bu konuda haklısın ancak aralarında ciddi anlamda bir fark yok bildiğim ve gördüğüm kadarıyla ki zaten bu açığı işlemci gayet rahat kapatabilir uzun süreli oyunlarda ise ssd sayesinde performans kaybıda engellenmiş olur.Hayır, daha iyi bir sistem olmaz. RX 570 RX 590'dan güçsüz bir kart.
Bence SSD ve RAM eklemesini sonradan da yapabilir. Bunlar için ekran kartından kısmak gereksiz diye düşünüyorum. İşlemciyi R5 2600 yaptığında 4.7 gibi bir fiyat çıkıyor dediği gibi ve bu işlemcinin R5 2600X ile arasında bir fark yok performans olarak.Evet daha güçsüz bir ekran kartı bu konuda haklısın ancak aralarında ciddi anlamda bir fark yok bildiğim ve gördüğüm kadarıyla ki zaten bu açığı işlemci gayet rahat kapatabilir uzun süreli oyunlarda ise ssd sayesinde performans kaybıda engellenmiş olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.