Unlost ECO PLUS Alınır mı?

İzledim hikayeyi dediği bazı noktalar doğru olabilir ama aldıracağı sistem ne kadar fps farkı atıyor? Dediğin sistem ile bu sistem çok benzer zaten.
Çok benzer ama adam çok iddialı konuşuyor. ''Bizim yaptığımız sistemlerin üstünde sistem yok, F/P olarak en iyi kasa'' gibi şeyler söylüyor. Ondan daha ucuza daha güçlü sistemler var. Bunu alana kadar aynı paraya MD1 alırsın ve ayrıca bir monitörün olur.

O lafı derken zaten başka sistemleri araştırmadan söylemiş olabilir. Bunu bir anda ciddiye alıp küfür olarak algıladığı bir şey diye abartarak eleştirmenin hiçbir mantığı yok. Adam direk düz mantıkla bu parayla bu sistem alınmaz diyor. Neden alınmasın abi? Gayette alınabilecek sistemler var.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette kol geziyor donanım arşivi, pc hocası, buff 1680 ve benzeri sistemler, bu sistemleri görmemiş olması imkansız gibi bir şey. En F/P diyorsa bunları araştırıpda söylemiş olması gerek. Daha öncede sistem çıkarttı Unlost ve onlarda fiyatına göre pahalıydı. Donanım arşivi sana daha güçlü bir ekran kartı ve işlemci sunuyor üstüne monitörde veriyor. Sistemde gamepower felan varsa almazsın olur biter ama bu MD1'de çöp parça hiç yok.

Ben zaten çöp bileşenler mevcut demedim MD1 için. Ama bazı oyunlarda mesela CS:GO bir tık üstü veya daha iyi bir sistem olduğunda maalesef daha yüksek FPS değerleri sunmuyor ki bunun çok örneği mevcut. Adam sana özellikle CS:GO oyununu baz alıp bu sistemi göstermiş ve satışa çıkarmış. Hiçbir zaman iyi bileşenli bir PC bir alt tabanlı PC'ye göre her oyunda daha yüksek FPS vermez. Monitör dediğinde alt düzey bir monitör. Bu tartışma uzar gider. Konunun sahibine fikrimi ilettim alınabilecek bir sistem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ee sen sadece CS:GO mu oynayacaksın başka hiç oyun oynamayacak mısın donanım arşivinin dedikleri tamamen doğru Unlosttan daha iyi f/p sistem yapan kanallar var bu lafı demesi çok saçma kendin bile indirimleri kovalayıp o sistemden 2 katı daha güçlü sistem çıkartabilecekken neden gidip 3000 Tl o sisteme bayılalım.

Unlost, yaptığı test videosunda doğru düzgün, hangi ayar, hangi çözünürlük le oynadığını sır gibi saklıyor resmen. Bu mudur yani? Aynı fiyata daha ucuz ve daha yüksek performanslı Yavuz Selim in kasası ve PCH Class 1.0 var. Bir tane bile mutsuz müşterimiz yok diyor. Bizim arkadaş bundan önceki eco yu almıştı. Çocukla 1 ay her türlü sorunla karşılaştık her gün farklı bir sorun. İnventusun tek bildiği şey, format atmak. Sözde 17 yıllık tecrübe.

İnternet'ten benchamark testlerine bakabilirsin. Yavuz Selim'in kasasını alsın arkadaş sonra iki gün sonra niye ısınıyor mu desin? Adam bir tane bile mutsuz müşterimiz yok demeyipte bir sürü sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız mı var diyecek? Servise gönderebilirsiniz. Diğer firmalar sanki iyi aralarında en iyisi bence QP Bilişim ve İnventus. Birde bazı arkadaşlar yok demiş Unlost ECO'dan daha iyi kasalar var eee kötü PSU, SSD, Kasa koyarak bende daha ucuz sistem toplarım.

Diğer hazır sistem hazırlayan kişilere pek güvenmiyorum. Unlost Eco ile Eco Plus arasında fiyat farkı biraz fazla ama fps farkı fazla değil diye biliyorum. Yanlışsam düzeltin.
Ayrıca genellikle CS:GO, Tower Unite, ETS 2 oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…