Unlost Eco Plus v2 alınır mı?

Bu işi evinizin yakındaki bilgisayar tamircisinin (ki ben öyle yaptım) toptancısından bile tedarik edebilecek iken yayıncı sistemlerine, daha doğrusu reklamlarına gitmek yanlış bence. Ha, gerçekten indirim kralı olur tamam. Ama onun haricinde bu ve benzeri sitelerin açılma amacı insanları yönlendirmek zaten. Bütçenizi tam olarak belirttiğinizde size en iyi güncel öneriler sunulacaktır.

Dosya Ekleri

• u.PNG
    u.PNG
    35,4 KB · Görüntüleme: 49
sistemin linki: UNLOST ECO v2 - inventus
özelleştirmelerle birlikte;

Bütçem monitörle birlikte en fazla 5.500
5500 bütçe ile R5 2600 almaktan daha fazla gülebileceğim bir şey yoktu herhalde dostum.
İncehesap veya İtopya üzerinde 4000-4500'e sistemlerini bak monitörüde Hepsiburada üzerinden ucuza alırsın.

Herif alıyor en düşük ayarlara başlığa CS:GO +600 FPS yazıyor oyun Minecraft gibi en düşük ayarlara düşürsem ben de alırım. O adamın bilgisayardan pek anladığını sanmıyorum. Sadece markalar gelip diyor bu herif baya izleniyor gidelim 1-2 sistem 200-300 TL indirim yapalım aldığı kişi başına %5 para verelim o da kabul ediyor tabiki. Donanım Arşivi, PC Hocası gibi sadece bilgisayar üzerine olan kanallar var o herifler daha iyi anlıyor ve daha iyi sistemler yapıyor. Koydukları monitörü sadece 144 Hz olarak belirtmişler mesela sadece satın alım kısmında yazıyor. Monitör VA panel ve o fiyata çok daha iyi monitörler var.
PCH Gold X SSD 240 GB yapıp Ryzen 3600 RX 590'lı bir sistem yapabiliyorsunuz yine 1000 TL monitöre kalıyor.
Donanım Arşivi Epic Bu sistemde de Sharkoon PSU yerine Corsair seçerseniz yine monitöre 1000 TL kalıyor.
Bu arada bütçe 5200 TL diye belirtmişsiniz Unlost Eco v2 3000 TL 2000 TL'ye monitör mü alacaksınız?

Son düzenleme:
Gerçekten de Teknobiyotik P1 Killer bilgisayarı Rtx 2060, r5 2600 ve lenovo monitör ile 5.400 e alabiliyormuşum, ilk defa gördüm bu sistemi. Tek sorunu monitörünün TN panel olması ancak o da fazla sorun olmaz. Teşekkürler.

Donanım Arşivi Epic Bu sistemde de Sharkoon PSU yerine Corsair seçerseniz yine monitöre 1000 TL kalıyor.
Sistemdeki PSU güzel ancak anakart, kasa ve ekran kartı iyi değil. Asus TUF serisi ekran kartının ısınma sorunu var. RTX 2060'lı sistemi monitör dahil 5376₺'ye almak varken önerdiğiniz sistem uygun olmaz.

Gerçekten de Teknobiyotik P1 Killer bilgisayarı Rtx 2060, r5 2600 ve lenovo monitör ile 5.400 e alabiliyormuşum, ilk defa gördüm bu sistemi. Tek sorunu monitörünün TN panel olması ancak o da fazla sorun olmaz. Teşekkürler.
R5 2600'le revizyonlu yani yeni Ryzen 1600 arasında performans olarak 160₺'ye değecek fark yok.

Konusu açılmıştı sistem almaya değmez. 4000 TL'ye o sistemden 4 kat daha performanslı sistem alınır. Uber sistem gibi mesela.
4 kat mı? O nasıl bilgisayar öyle herhalde işlemciyi beleş veriyorlar. Neden değmezmiş? Senin söylediğin sistemin anakartı piyasanın en dandik anakartlarından sonra ekran kartı şüpheli bir sürü ısınma şikayetleri var o modelle. Ayrıca ekran kartı ve işlemcisi aynı ne gibi bir performans artışı olmasını bekliyorsun?
İnventus neden hâla APU işlemci kullanıyor?
Cidden anlamıyorum düzgün bir işlemci kullansaydı alınabilir olurdu. Ama harici GPU bulunan bir sisteme APU işlemci takmak saçmalık.
Ayrıca AMD tarafında Armor modeli almak büyük hata olur.
Sistemde APU işlemci yok. Ayrıca ekran kartı Armor değil Ventus.
5500 bütçe ile R5 2600 almaktan daha fazla gülebileceğim bir şey yoktu herhalde dostum.
İncehesap veya İtopya üzerinde 4000-4500'e sistemlerini bak monitörüde Hepsiburada üzerinden ucuza alırsın.
5500'e değil 4400'e 2600.
Yalnız sistemdeki PSU 80+ değil ve kasa kötü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı