Unlost Eco Plus mı? Elraen Parva mı?

Bütçe
6800
(2 tane.)
Gençler tamamen bir toplama bilgisayar öneriniz varsa bu fiyata yazar mısınız?
Önermiştim zaten.
Hayırlı olsun.
Bu kasadaki PSU çok iyi değil. Ayrıca kasanın önü cam galiba. Camsa hava akışı kötü.

gençler şu bilgisayar nasıl peki alınır mı acaba sizden dönüş bekliyorum bu çok içime yattı da?

Forumda her şeye kötü diyen yazarların atladığı nokta herkesin parça parça alıp toplama yapması mümkün değil. Çoğu kişi bilmiyor vakti olmuyor. Her hazır sistemde şurası kötü burası kötü diyorsunuz o zaman alışveriş yaptığınız güvenilir siteleri belirtin oradan sihirbaz üzerinden toplasın insanlar önerdiğiniz parçaları.

Çoğu kişi bilmiyor ve vakti olmuyor.
Kimse anasının karnından elinde anakart ve tornavidayla doğmuyor. Bilgisayarı kullanmaya vakti var da toplamayı öğrenmesi için 2 saatlik vakti olmayacak mı? O sistemlere kötü derken önerisini de yapıyoruz zaten.
Ha ben öğrenmek istemiyorum hazır sistem önerin bana diyenler de çok para verip az performans alırlar, kendi tercihleri.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı