Unlost ECO sistem nasıldır?

Freestyle dediğiniz ayarlar monitör ayarlarından da basit bir şekilde yapılabilir. Renk ayarı da oyunculuğu etkilemez. Oyunda parlaklık ayarı ve gama ayarı diye seçeneklerin olduğundan umarım haberdarsınızdır. FPS olarak daha iyi, daha ucuz bir kartı sırf bir oyunda daha iyi göreceğim diye almamak saçmalık olur.

Freestyle dediğiniz ayarlar monitör ayarlarından da basit bir şekilde yapılabilir. Renk ayarı da oyunculuğu etkilemez. Oyunda parlaklık ayarı ve gama ayarı diye seçeneklerin olduğundan umarım haberdarsınızdır. FPS olarak daha iyi, daha ucuz bir kartı sırf bir oyunda daha iyi göreceğim diye almamak saçmalık olur.
Renk ayarları oyunculuğu etkilemez mi? Göremediğin adamı vuramazsın değil mi? CsGo mirage haritasında bile onlarca karanlık spot var. 1sene boyunca amd kullandım ne kadar ayar yaparsan yap freestyle yerini tutmuyor. Arkadaşın main oyunu Cs GO ise nvidia kart alması daha iyi.

Renk ayarları oyunculuğu etkilemez mi? Göremediğin adamı vuramazsın değil mi? CsGo mirage haritasında bile onlarca karanlık spot var. 1sene boyunca amd kullandım ne kadar ayar yaparsan yap freestyle yerini tutmuyor. Arkadaşın main oyunu Cs GO ise nvidia kart alması daha iyi.

Yahu adam 7/24 CS:GO oynayacak değil ya. Altı üstü bir renk ayarı için - AMD renk ayarları da gayet yeterli - neden performanstan marum kalsın? 300 FPS oynamak varken 100 FPS oynayınca renk çok mu önemli sence?

Bu oyunu sadece siz oynuyor gibi konuşuyorsunuz. Freestyle ayarından habersiz 2 yıl oynadım. Ve DMG'ye kadar çıktım. Bunlarda renk ayarları önemsizdi. 1 oyun için 1000 küsür TL'lik ekran kartı almasını savunuyorsunuz hala. GT 1030 alsın o zaman sonuçta Nvidia!

1050ti 100 fps mi aliyor? Faceit 8 level esea a- rankim var. 3000 saatte oynama süresi. Ben arkadaşa illa bunu al demiyorum. Eğer benim gibi csgodan başka bir şey oynamıyorsa 1050ti alması daha mantıklı. Dmg rankinda renk ayarlarını fark etmiyor olabilirsin, faceit esea oyna bakalım yuksek eloda. Adam görmek ne kadar önemli anlarsın.

1050ti 100 fps mi aliyor? Faceit 8 level esea a- rankim var. 3000 saatte oynama süresi. Ben arkadaşa illa bunu al demiyorum. Eğer benim gibi csgodan başka bir şey oynamıyorsa 1050ti alması daha mantıklı. Dmg rankinda renk ayarlarını fark etmiyor olabilirsin, faceit esea oyna bakalım yuksek eloda. Adam görmek ne kadar önemli anlarsın.

Örnek verdim. Sadece CS:GO oynayacağını hiç sanmıyorum arkadaşın.

Unlost Eco alıcam seçenekleri böyle değiştim. Bu şekilde alacağım. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Eki Görüntüle 374194

AMD islemcilerinde ryzen 3 2200g icin 3000mhz ramlerin daha stabil ve yüksek performansli olacağını söyleyebilirim. Islemcin zaten gayet iyi ama ekran kartini degistirmen senin icin büyük kayıp olacaktir. Zira rx 570 GPU su genel olarak gtx 1060 gibi bir karta kafa tutabilecek performansa sahip. Güncel oyunlarda belki bi miktar islemcin zorlanabilir ama küçük bir miktar overclock ile zaten bu halledilebilir. Insallah yararli bilgi vermişimdir.
Dostum haklı olabilirsin ben uzun yillardir fps, moba, mmorpg oyunlar oynadım. Ama şunu düşün daha iyi performans alabilecekken ve daha akıcı oynayabilecekken bir de yanina guzel monitör alicaksa tavsiyem amd den yana. Nvidia evet teknoloji olarak gercekten iyi isler çıkarıyor ve lider. Kalite ve görselliği cok iyi amd yi tokatlar ama sen iyi oyuncuysan zaten bir yolunu bulursun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı