Unlost FPS artırma yapılır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Ya arkadaş ne kadar abarttınız ne kadar kastınız.
Konu sahibi biraz daha seri olsun uygulama hızları diyor anladığım kadarıyla bırakın yapsın yapacağı şey görsel ayarlarından performansa çekmek altı üstü. Yapsa arka plan uygulamalarının ilk açılışını kapamak olacak başka kalite değiştirmeyeceğim diyor.

Bak hocam sana şu üç videoyu önerebilirim biri yabancı bir kaynaktan;

Ya kanka söylesene ne farkı var o videolarda da güç ayarı yapılıyor, animasyonlar kaldırılıyor, temizlik yapılıyor, başlangıç ayarları düzenleniyor, NVIDIA grafik ayarları yapılıyor. Ya ne farkı var 3 fark olsun 5 fark olsun yapılan şeyler temelde aynı.

Unlost'un videosunu bu kadar gömdükten sonra aynı şeylerin yapıldığı en fazla üç beş şeyin ekstra değinilmiş olduğu farklı videolar atıyorsun. Bak demiyorum ki burada unlost videosu süper zaten yaptığı ayarların birçoğu eksik kalıyor ama yapılan şeylerin çoğu aynı boşa gömmenin mantığı yok.

Yok donanım arttırmazsan olmaz, yok o olmazsa olmaz ya biz de biliyoruz olmayacağını bırakın adam yapsın belki animasyonları kaldırdığında istediği gibi seri kullanacak sistemi ne biliyorsun.

Konu sahibi biraz daha seri olsun uygulama hızları diyor anladığım kadarıyla bırakın yapsın yapacağı şey görsel ayarlarından performansa çekmek altı üstü. Yapsa arka plan uygulamalarının ilk açılışını kapamak olacak başka kalite değiştirmeyeceğim diyor.

Ya kanka söylesene ne farkı var o videolarda da güç ayarı yapılıyor, animasyonlar kaldırılıyor, temizlik yapılıyor, başlangıç ayarları düzenleniyor, NVIDIA grafik ayarları yapılıyor. Ya ne farkı var 3 fark olsun 5 fark olsun yapılan şeyler temelde aynı.

Unlost'un videosunu bu kadar gömdükten sonra aynı şeylerin yapıldığı en fazla üç beş şeyin ekstra değinilmiş olduğu farklı videolar atıyorsun. Bak demiyorum ki burada unlost videosu süper zaten yaptığı ayarların birçoğu eksik kalıyor ama yapılan şeylerin çoğu aynı boşa gömmenin mantığı yok.

Yok donanım arttırmazsan olmaz, yok o olmazsa olmaz ya biz de biliyoruz olmayacağını bırakın adam yapsın belki animasyonları kaldırdığında istediği gibi seri kullanacak sistemi ne biliyorsun.
Peki.

Ayrıca Unlost'u "gömen" kim? Ben sıkı takipçisiyim. İnsanları bilmeden yargılama rica ediyorum. Bu form yardım amaçlı, insanların sorularına, fikirlerine herkesin saygı çerçevesinde yazdığı gibi ben de yazıyorum. Hem ben üç video paylaşıp, kötü niyetim olmadan sen niye böyle anladın anlamadım?

Ayrıca Unlost'u "gömen" kim? Ben sıkı takipçisiyim. İnsanları bilmeden yargılama rica ediyorum. Bu forum yardım amaçlı, insanların sorularına, fikirlerine herkesin saygı çerçevesinde yazdığı gibi ben de yazıyorum.

Ben orada genel konuşacaktım bir anda sana yazayım derken direkt sana diyormuşum gibi oldu kusura bakma.

Hem ben üç video paylaşıp, kötü niyetim olmadan sen niye böyle anladın anlamadım?

Yukarıda yazdığın bir mesajda sanki bu videoda yapılan şeyler hiç işe yaramayacak yabancı kaynaklar çok işe yarayacakmış gibi algıladım mesajını ona istinaden öyle yazdım.

Önceki yazılarıma bakarsan "Yaparsan da dikkatli yap, ailene de danışabilirsin" demişim.

Ben orada genel konuşacaktım bir anda sana yazayım derken direkt sana diyormuşum gibi oldu kusura bakma.

Yukarıda yazdığın bir mesajda sanki bu videoda yapılan şeyler hiç işe yaramayacak yabancı kaynaklar çok işe yarayacakmış gibi algıladım mesajını ona istinaden öyle yazdım.
He anladım yok ya ne kusuru, amacım da öyle değildi ki zaten. Tabii ki bizim kaynaklarımız da güvenilir, işe yarıyor tabii ki. Ben hatta kaç kere türkçe videolardan bilgisayarımı hızlandırdığım olmuştur. Ama gene de ben de hiç ama hiç tercih etmem bilgisayar hızlandırmadır, fps artırmaktı vs. :)

Canımız sağ olsun❤️ Barışalım mı?😊

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    135,5 KB · Görüntüleme: 58
  • 2.png
    2.png
    23,5 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Bu ayarları yaptıktan sonra laptobumu servise göndermiştim. Çok ısındığı için ekran yandı ve garantiden değiştirildi. Ayar yaparken bir kere daha düşünün.

Ekleme: Benim izlediğim videoyu 2 sene önce yayınlamıştı. Her sene aynı videoyu baştan çekip mi yüklüyor anlamadım. Çünkü o zaman da çok izlenme almıştı. Demek ki izletme bugu buldu. Sürekli aynı ayarları çekip çekip yayınlıyor.

Yardım eden herkese teşekkürlerimi iletiyorum arada küçük bir kargaşa yaşanmış ben oyunlarda drop yiyen birisi değilim veya FPS olaylarından rahatsız da değilim benim sorunum örnek vermek gerekirse Valorant açacağım açıyorum ama uzun bir süre beklemem gerekiyor çoğu uygulamada böyle maalesef HDD kullanıcısıyım sıkıntı ondan dolayı oldugunu biliyorum benim sormamım sebebi bir nebze olsa da yardım etmesi.

Yardım eden herkese teşekkürlerimi iletiyorum arada küçük bir kargaşa yaşanmış ben oyunlarda drop yiyen birisi değilim veya FPS olaylarından rahatsız da değilim benim sorunum örnek vermek gerekirse Valorant açacağım açıyorum ama uzun bir süre beklemem gerekiyor çoğu uygulamada böyle maalesef HDD kullanıcısıyım sıkıntı ondan dolayı oldugunu biliyorum benim sormamım sebebi bir nebze olsa da yardım etmesi.
He anladım anladım sorun değil, sorunun HDD'den kaynaklı olabilir evet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı