Unlost PC'leri alınır mı?

Gamepower PSU'ları sisteminde kullanan biri... Kendi forumunda bile önerilmiyor.
Güzel sistemleri, kesinlikle alınır dediğim sistemleri var mı, var. Sorunlu parçaların kullanıldığı sistemleri oldu mu, oldu. Yine de her türlü sistemin Gaming Gecesi gibi büyük indirimlerin yapıldığı yerlerden toplanması gerektiği taraftarıyım. Bu şekilde @kino 'nun bahsettiği hazır sistemlerde genel olarak yaşanan hasarlı parça kullanımı gibi sorunların önüne de geçilmiş oluyor.

Forumdan geldim buraya kayıt olalı 1-2 gün oldu.
Bu forumda iyi de.

Gamepower PSU'ları sisteminde kullanan biri... Kendi forumunda bile önerilmiyor.
Güzel sistemleri, kesinlikle alınır dediğim sistemleri var mı, var. Sorunlu parçaların kullanıldığı sistemleri oldu mu, oldu. Yine de her türlü sistemin Gaming gecesi gibi büyük indirimlerin yapıldığı yerlerden toplanması gerektiği taraftarıyım. Bu şekilde @kino'nun bahsettiği hazır sistemlerde genel olarak yaşanan hasarlı parça kullanımı gibi sorunların önüne de geçilmiş oluyor.

Da 2 aldım.
Gaming gecesinde bile 5600XT XFX 2 fanlı model 2050 TL idi.
5600XT TUF Evo, sistemimle 2043 TL'ye geldi.
Ve eskiden de Power Boost PSU'lu sistem topladı o daha kötüydü.

Ve şu an bahsettiğin kişinin formuna çıktın.

Tanımam etmem umrumda da değil. Bunu tek söyleyen benim sanki. Sırf 1050 Ti - 1060 konusu 2017'de yazılıp çizilmişti.

Okudum da bayağı komik, kendi videolarını ve incelemelerini hatırlamıyor. Mesajı tutup "aha bize yalan söylüyorlar" demek nedir miting yapan siyasiler gibi. Senin hafızan kötüyse ben ne yapayım. "Zaten GTX 1050 ti vs 1060 saçmalığına halen "ne alaka lan" diye şaşırıyorum."

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi bu mesajı da okuyordur iyi güzel. Test videonu RAM stick'lerinin görüneceği şekilde çek, 3600 gibi stok fanıyla ısınma sorunu olan bir işlemcinin voltaj ve Mhz değerlerini göster "ben ne indirimler yapıyorum, şu fiyatlara bak" diye ad hominem yapacağına bir dahaki sefere. Benim fiyatlarla ilgili tek lafım olmuş mu? Hayır. Hem "malum forum" diyeceğine bizzat benim adımı kullan mesaj bana ait, bu Technopat'ı bağlamaz.

Son düzenleme:
Inventus'un kötü yanları genelde fiyat ve stok eksikliği. Onun dışında daha düşük fiyat aralıklarında hazır sistemleri diğer sitelerinkinden daha iyi, frisby gamepower falan kullanmıyorlar psu'ları, yani bilmeden yazan olmuş.

Bence hazır alınacaksa inventus, aynı siteden ayrı ayrı parça seçimi yapılıp birleştirme hizmeti eklenilecekse sinerji, kendiniz birleştirecekseniz de n11 hepsiburada gibi yerlerden alın.

Benim az zamanım vardı, ofise geri dönecektim karantina bitiyor diye, inventustan söyledim 3 gün içinde geldi, kablolama vs iyiydi ve çok ilgilendiler, ama sonradan aldığım ürünlerin yarısı stoklarında tükendi. Şuan hazır sistem dışında iyi değil, çünkü kendiniz toplayınca pahalıya geliyor inventusta, ben alırken böyle değildi, kendim topladığımda aynı fiyata geliyordu.

Düşük ayarlarda 80 FPS alan bilgisayara "canavar" diyen bir kişinin, tanıttığı PC hiç alınmaz. Bilgisayarlar kötü zaten, toplam bütçeniz nedir? Daha iyisi toplanabilir.

Canavar kelimesi ayağa düştü zaten. "Oyun canavarı CS:GO 360P 60 FPS". Bir limiti yok artık bu canavar kelimesinin Facebook'tan okey oynayan bile canavar diyor.

İzoly ve Turbox'ların hepsi doğuştan canavar mesela.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Canavar kelimesi ayağa düştü zaten. "Oyun canavarı CS:GO 360P 60 FPS". Bir limiti yok artık bu canavar kelimesinin Facebook'tan okey oynayan bile canavar diyor.

İzoly ve Turbox'ların hepsi doğuştan canavar mesela.

Aşırı itici. Tüm samimiyetimle, hiç abartmadan söylüyorum, ikinci el piyasasında 400 liraya sattığı 15 senelik bilgisayara bile canavar oyun bilgisayarı yazanlar var. Cd-rom düğmesine bassan suratına toz püskürtecek.

Düşük ayarlarda 80 FPS alan bilgisayara "canavar" diyen bir kişinin, tanıttığı PC hiç alınmaz. Bilgisayarlar kötü zaten, toplam bütçeniz nedir? Daha iyisi toplanabilir.
Taksitle alabiliyorum ancak, taksirle beraber max 4600 e falan alabilirim, peşin alıcak olsam zaten toplama alırdım, mecbur taksitle alıyorum malesef.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı