Unlost X V2 Reboot And Select Proper Hatası

Gus Fring

Kilopat
Unlost X V2 Sistemine bir kaç modifikasyon yaptıktan sonra bilgisayarı aldık. İlk günlerde sıkıntı yoktu. Sonrasında kendi kendine oyun ekranlarında uzun süreli takılmalar başladı. Bu olaylardan sonra PC açılırken aşağıdaki hata çıkmaya başladı (Resim Temsilidir). Okuduğum bir kaç şeye göre Windows'un kurulu olduğu diskin kablosunun çıkmış olması veya o diskte sorun olması gibi. Hiçbir şey yapmadan kendi kendine nasıl bu hale geldi anlamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Aynı konudan 2 tane açmışım yanlışlıkla kusura bakmayın. Bu konu silinebilir.

Dosya Ekleri

• 15878325_10212068610378828_99498942_o.jpg
    15878325_10212068610378828_99498942_o.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
Unlost X V2 Sistemine bir kaç modifikasyon yaptıktan sonra bilgisayarı aldık. İlk günlerde sıkıntı yoktu. Sonrasında kendi kendine oyun ekranlarında uzun süreli takılmalar başladı. Bu olaylardan sonra PC açılırken aşağıdaki hata çıkmaya başladı (Resim Temsilidir). Okuduğum bir kaç şeye göre Windows'un kurulu olduğu diskin kablosunun çıkmış olması veya o diskte sorun olması gibi. Hiçbir şey yapmadan kendi kendine nasıl bu hale geldi anlamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Aynı konudan 2 tane açmışım yanlışlıkla kusura bakmayın. Bu konu silinebilir.
Hocam HDD veya SSD çıkarıp takıp bir daha deneyin olmazsa başka bir HDD veya SSD takıp deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'yi nasıl çıkaracağımı bilmiyorum. Herhangi bir örnek video var mı?
SSD değilde HDD için vardı.
HDD için video.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü Windows SSD'ye kurulu. Bilgisayarın montajını ben yapmadığım ve bu konularda çok tecrübem olmadığı için yanlış bişey yapmak istemiyorum.

BIOS'a girin. SSD BIOS'ta gözükmüyorsa ölmüş olabilir.
BIOS'ta Board Explorer'dan SSD'yi görebiliyorum. Bunun yanı boot menüsünde #1'de SSD seçili.
+ İnventus ile hotmail üzerinden iletişime geçtim. Az önce telefonla aradılar bilgisayara format atmamı söyledir, sorun devam ederse ekran kartını çıkarıp kasayı onlara göndermemi sorunu halledeceklerini söylediler.
+Sistem geri yükleme yaptım. Sistem normal halinde çalışıyor herhangi bir sıkıntı yok gibi. Eğer sorun yaşanırsa dedikleri gibi yapacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı