Unlost X v2'nin kaçırılmaması gereken bir sistem olması

koloqq

Hectopat
İşlemci ve RAM düzenlendikten sonra son derece makul bir fiyata, ortalama üstü ve geliştirilebilir bir sistem sahibi oluyoruz diye düşünüyorum. Bilgili arkadaşların da yorumlarını merak ediyorum.

Not: Unlost falan tanımam, İnventus'tan da ofis için sistem almıştım o kadar. Sadece bu bütçelerde bilgisayar almayı düşünenler için mükemmel bir seçim olduğunu düşündüğümden paylaşmak istedim.

376477

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki oyunlara bağlı olarak ekran kartı tatmin etmeyebilir. Belki de ssd yetmeyebilir ama gerçekten parçalara göre güzel fiyatmış.

Korkuyorum bunlardan problemli filan cikar diye.
Çok araştırdım, piyasadaki diğer firmalara göre aşırı iyi yorumlar var bu firma hakkında. Hatta gereğinden fazla iyi, sanki bilgisayarı aldıktan sonra arada bir arayıp "Sistem ne durumda, memnun musunuz, memnun değilseniz hediye mouse gönderelim." falan diyeceklermiş gibi. :)

Umarım Unlost denen arkadaşın mini minnacık kitlesi firmanın iş ahlakını etkilemez.

Çok araştırdım, piyasadaki diğer firmalara göre aşırı iyi yorumlar var bu firma hakkında. Hatta gereğinden fazla iyi, sanki bilgisayarı aldıktan sonra arada bir arayıp "Sistem ne durumda, memnun musunuz, memnun değilseniz hediye mouse gönderelim." falan diyeceklermiş gibi. :)

Umarım Unlost denen arkadaşın mini minnacık kitlesi firmanın iş ahlakını etkilemez.
Hocam sponsorsunuz herhalde? ben öyle bir yorum göremedim :D Korkarim böyle şeylerden. İtopyadan g2 sistem alanlarin çoğu pişman. Bunun da ondan farki yoktur gibime geliyor

Hocam sponsorsunuz herhalde? ben öyle bir yorum göremedim :D Korkarim böyle şeylerden. İtopyadan g2 sistem alanlarin çoğu pişman. Bunun da ondan farki yoktur gibime geliyor
Buradan bağımsız araştır sen de fark edersin. Müşteri memnuniyetinin bu oranda yüksek olduğu başka bir firma var mıdır bu ülkede bilmiyorum. Çok garip. :)

Ben inventus nedir bilmezdim, kendimce risk aldım 6 bin liralık bir kasa siparişi verdim geçen hafta. Topladığım sistemi sağda solda en ucuz şekilde toplaya çalışınca 6.200 TL bandında oluyordu, bakalım inventus gerçektente güvenilir bir firma mı anlayacağız.

Bu işin risk ile bir ilgisi yok. Zikredilen firma kendini kanıtlamıştır. Bir sorun yaşarsanız da ürünlerinin arkasında duracak, gerekeni yapacaklardır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı