Unlost X V3 alınır mı?

iyide msi daha kaliteli bence daha uzun ömürlü ve bu kasa csgo da 500 fps alıyor
Kazıklanmak istiyorsanız alabilirsiniz, arkadaş size bir sistem yapmış. Önerilere açık değilseniz neden böyle bir konu açıyorsunuz ?
Attığınız sistemde düz 2060 varken, arkadaşın attığında Super serisi 2060 var ve diğer parçaları daha kaliteli ve daha ucuz.
iyide msi daha kaliteli bence daha uzun ömürlü ve bu kasa csgo da 500 fps alıyor
İşte bir şey bilmeyen bir youtube kitlesi, CSGO'da 500 FPS alıyor mükemmel diye bakıyorsunuz. Sistem stabil mi, sıcaklıklar nasıl, parçalar uzun ömürlü mü kimin umrunda ?

Eki Görüntüle 492292şu PC'yi almayı düşünüyorum da GTA PUBG falan kaç FPS olur tahmin?
Tavsiye istemişsiniz, bir sürü kişi de gelip doğru tavsiyeler yapmış. Çok nettir zaten senin sorunun cevabı da neyse. İnsanlardan yarım istemişsen ve insanlar bir şey söylemişse, ki herkes aynı fikirdeyse insanları tersleyecek cevaplar vermeni gerektirecek bir durum yok. Bu konuda çok bilgin olduğunu düşünüyorsan tavsiye de istemeyecektin. Ama sen bu sistemi al. Sonra da Unlost'a 3TL bağış atıp 500FPS aldığın için teşekkür et. CS:GO'da 500FPS ile yanlar durursun da umarım bir gün o kasa takla atmaz.

Msi'ın daha kaliteli olduğu falan yok en iyi ekran kartı üreten firma gördüğüm kadarıyla Gigabyte.
Ben de MSI çok daha tuzlu olduğu için GIGABYTE seçiyorum genelde. Daha yüksek fiyat/performans oranı oluyor. ASUS da bunlarla birlikte hepsi çok kaliteli. Karşılaştırılamazlar bence.

Ben de MSI çok daha tuzlu olduğu için GIGABYTE seçiyorum genelde. Daha yüksek fiyat/performans oranı oluyor. ASUS da bunlarla birlikte hepsi çok kaliteli. Karşılaştırılamazlar bence.
ASUS en kaliteli ama fiyatı pahalı. F/P olarak en iyi Gigabyte.
Kendim böyle bir sistem topladım gayet güzel. İki tane PSU koydum hangisini seçerseniz artık ikisinden hangisi alayım derseniz Be Quiet derim. Ek olarak ekran kartını RX 5700 XT alabilirsiniz ama driver sorunları var biraz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı