Unlost X V3 alınır mı?

Hazır sistemlerde en az bir tane sorunlu parça kullanılıyor. Kendiniz ayrı ayrı yerlerden alıp toplayabilir misiniz? Hem daha güçlü bir sisteme sahip olursunuz hem de daha ucuza gelir.
Hocam bence alakası yok.
Bilmediğiniz konulara burnunuzu sokmayın. Sadece kasanın dışı güzel diye sistem tercih edilmez.

Ben kasaya göre yorumlamadım ve sizde lütfen beni bilip bilmeden eleştirmeyin.

@254052 32 GB RAM gereksiz. İlerleyen zamanlarda ekleme yapabilirsiniz şu anlık 16 GB RAM yeterlidir.

@NightFlowey sistem kötü hocam :(.

Şöyle söyleyeyim size oynamak istediğim oyunlarda önerilen 16 GB RAM yazıyor ben 32 GB ile hiç derdim olmadan Ultra'da falan oynamak istiyorum çünkü şu anki bilgisayarım çok kötü ve çok eski.
AMD Radeon HD 5500 series ekran kartı.
4 GB RAM.
i3 3220 işlemci.

Bence siz yeni bir konu açın bütçe belirtin. Bu işten anlayan arkadaşlar ile birlikte hazır sistemlerden daha iyi bir kasa toplayabilirsiniz.

Şahsımca dengesiz bir sistem olmuş. 3600x 95w tdp değerine sahip ve 2060S kullanılmış bence güç kaynağı ileride olabilecek bir ekran kartı yükseltmesi için yetersiz kalabilir. Ek olarak fiyatı ateş pahası olan GSKILL ramler tercih edilmesi çok saçma olurken yetmezmiş gibi bir de 32 GB’lık modül kullanılmış sadece o ramler en ucuz 1800 lira. Şuan canlı yayın veya 4K render işiyle uğraşmayan birisi için çok abartı bir ram değeri. Bunun yerine Corsair’in 3600MHz 16’lık modülünü almak ram tarafında yarı yarıya bir maliyet düşüşü sağlar. Daha da aşağı çekmek için 3200MHz’lik modül tercih edilebilir çok uçuk bir performans kaybı yaşanmaz.

Son düzenleme:
Şöyle söyleyeyim size oynamak istediğim oyunlarda önerilen 16 GB RAM yazıyor ben 32 GB ile hiç derdim olmadan Ultra'da falan oynamak istiyorum çünkü şu anki bilgisayarım çok kötü ve çok eski.
AMD Radeon HD 5500 series ekran kartı.
4 GB RAM.
i3 3220 işlemci.

Hocam verdiğim sisteme bir 16 GB RAM ve RTX 2060 eklediğimizde 7900 oluyor ama size önerim toplamanız ama unlost almayın yeter.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı