- Makaleler
- 2
Bilmediğiniz konulara burnunuzu sokmayın. Sadece kasanın dışı güzel diye sistem tercih edilmez.Hocam zaten yapılandırabiliyorsunuz kendinize göre.
Bilmediğiniz konulara burnunuzu sokmayın. Sadece kasanın dışı güzel diye sistem tercih edilmez.Hocam zaten yapılandırabiliyorsunuz kendinize göre.
Hocam bence alakası yok.Hazır sistemlerde en az bir tane sorunlu parça kullanılıyor. Kendiniz ayrı ayrı yerlerden alıp toplayabilir misiniz? Hem daha güçlü bir sisteme sahip olursunuz hem de daha ucuza gelir.
Bilmediğiniz konulara burnunuzu sokmayın. Sadece kasanın dışı güzel diye sistem tercih edilmez.
@254052 32 GB RAM gereksiz. İlerleyen zamanlarda ekleme yapabilirsiniz şu anlık 16 GB RAM yeterlidir.
@NightFlowey sistem kötü hocam.
Bakın son kez söylüyorum. Bilmediğiniz konulara burnunuzu sokmayın. Hazır sistem bu zamanda A-LIN-MAZ!Hocam bence alakası yok.
Ben kasaya göre yorumlamadım ve sizde lütfen beni bilip bilmeden eleştirmeyin.
Soruma cevap verebilir misiniz? Kendiniz toplayabilir misiniz?
Şöyle söyleyeyim size oynamak istediğim oyunlarda önerilen 16 GB RAM yazıyor ben 32 GB ile hiç derdim olmadan Ultra'da falan oynamak istiyorum çünkü şu anki bilgisayarım çok kötü ve çok eski.
AMD Radeon HD 5500 series ekran kartı.
4 GB RAM.
i3 3220 işlemci.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.