Enes Fidan
Hectopat
Bu tarz bilgisayarlar toplayan youtuberların bilgisayarlarını almanızı tavsiye etmem.
Çünkü onlar bu işi yaparken daha çok pazarlama tarafına bakıyorlar.
Örnek vermem gerekirse Teknobiyotik sitesi bir bilgisayar topluyor.
TB E2 sistem ucuz olsun diye 400W güç kaynağı koyuyor.
Anlaşmalı diye çoğunlukla Galax marka satış yapıyorlar.
Ne olursa olsun kendin topla veya bu forumdaki insanlardan yardım al.
Bilinmedik markadan kastınız Galax ve inno3D değildir umarım. PSU konusunda haklısınız. Donanım Arşivine çok güvenmeyin.Arkadaş çok doğru söylemiş. Teknobiyotik, ucuz yapacağım diye bilinmedik markalar koyuyor. Bir de bir videosunda "R7 2700X soğutucu olarak, R5 3600'den daha iyi, ondan bu işlemciyi kullandık diyor" hadi oradan kimi kekliyorsun. Üstelik fiyat iyan bile anlaşılır. Hep küsüratlı sayılar, yok efendim 3766 TL, 3943 TL. Webtekno da öyle, custom ayarlarda oyun 100 FPS alınca "ooo müthiş PC diyorlar". O yüzden ya donanım arşivi, ya da bize güveneceksin. Benim topladığım PC hem daha iyi hem daha ucuz. İnşallah anlatabilmişimdir
Sistem bana pahalı geldi. Tavsiye etmiyorum.Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Uzun dönem kullanmayı düşnüyorum bu bilgisayar. Sizce fiyat performans olarak iyi olur mu?
Eki Görüntüle 507536
Onlardan bahsetmemiştim. Sadece iyi parça için psu ve ssd yi kısıyorlar.Bilinmedik markadan kastınız Galax ve inno3D değildir umarım. PSU konusunda haklısınız. Donanım Arşivine çok güvenmeyin.
Sistem bana pahalı geldi. Tavsiye etmiyorum.
Attığım pc oldukça iyi denemelisinBütçem 8500tl peki siz ne önerirsiniz ?
Bütçem 8500TL peki siz ne önerirsiniz?
Hocam elbette onları kast etmedim. Burada belirtmek istediğimi onlar pazarlama tarafına baktıkları için daha çok anlaşmalı markaları tercih ediyorlar, kullanıcının işine yarayacak mı yaramayacak mı diye düşünmüyorlar.Bilinmedik markadan kastınız Galax ve inno3D değildir umarım.