Unlost X V3 alınır mı?

Enes Fidan

Hectopat
Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Uzun dönem kullanmayı düşnüyorum bu bilgisayar. Sizce fiyat performans olarak iyi olur mu?

20200229_093348.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi ki de alınmaz! Ne webtekno, ne unlost, ne de Teknobiyotik! Güven olmaz sen bize tam bütçe belirt biz toplayalım. O PC daha kaliteli parçalar+monitör klavye ve mouse ile toplanır. Dediğim gibi bütçe belirtin biz toplayalım
Buyrun bu PC daha iyi. Daha iyi işlemci, daha iyi RAM, çok daha iyi ekran kartı, daha iyi SSD, ve bana göre daha iyi kasa. Seçim sizin benim PC böyle.

Screenshot_20200229-115407.jpg

Son düzenleme:
Bu tarz bilgisayarlar toplayan youtuberların bilgisayarlarını almanızı tavsiye etmem.
Çünkü onlar bu işi yaparken daha çok pazarlama tarafına bakıyorlar.
Örnek vermem gerekirse Teknobiyotik sitesi bir bilgisayar topluyor.
TB E2 sistem ucuz olsun diye 400W güç kaynağı koyuyor.
Anlaşmalı diye çoğunlukla Galax marka satış yapıyorlar.
Ne olursa olsun kendin topla veya bu forumdaki insanlardan yardım al.

Arkadaş çok doğru söylemiş. Teknobiyotik, ucuz yapacağım diye bilinmedik markalar koyuyor. Bir de bir videosunda "R7 2700X soğutucu olarak, R5 3600'den daha iyi, ondan bu işlemciyi kullandık diyor" hadi oradan kimi kekliyorsun. Üstelik fiyat iyan bile anlaşılır. Hep küsüratlı sayılar, yok efendim 3766 TL, 3943 TL. Webtekno da öyle, custom ayarlarda oyun 100 FPS alınca "ooo müthiş PC diyorlar". O yüzden ya donanım arşivi, ya da bize güveneceksin. Benim topladığım PC hem daha iyi hem daha ucuz. İnşallah anlatabilmişimdir

Bu tarz bilgisayarlar toplayan youtuberların bilgisayarlarını almanızı tavsiye etmem.
Çünkü onlar bu işi yaparken daha çok pazarlama tarafına bakıyorlar.
Örnek vermem gerekirse Teknobiyotik sitesi bir bilgisayar topluyor.
TB E2 sistem ucuz olsun diye 400W güç kaynağı koyuyor.
Anlaşmalı diye çoğunlukla Galax marka satış yapıyorlar.
Ne olursa olsun kendin topla veya bu forumdaki insanlardan yardım al.
Arkadaş çok doğru söylemiş. Teknobiyotik, ucuz yapacağım diye bilinmedik markalar koyuyor. Bir de bir videosunda "R7 2700X soğutucu olarak, R5 3600'den daha iyi, ondan bu işlemciyi kullandık diyor" hadi oradan kimi kekliyorsun. Üstelik fiyat iyan bile anlaşılır. Hep küsüratlı sayılar, yok efendim 3766 TL, 3943 TL. Webtekno da öyle, custom ayarlarda oyun 100 FPS alınca "ooo müthiş PC diyorlar". O yüzden ya donanım arşivi, ya da bize güveneceksin. Benim topladığım PC hem daha iyi hem daha ucuz. İnşallah anlatabilmişimdir
Bilinmedik markadan kastınız Galax ve inno3D değildir umarım. PSU konusunda haklısınız. Donanım Arşivine çok güvenmeyin.
Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Uzun dönem kullanmayı düşnüyorum bu bilgisayar. Sizce fiyat performans olarak iyi olur mu?

Eki Görüntüle 507536
Sistem bana pahalı geldi. Tavsiye etmiyorum.

Bilinmedik markadan kastınız Galax ve inno3D değildir umarım. PSU konusunda haklısınız. Donanım Arşivine çok güvenmeyin.
Sistem bana pahalı geldi. Tavsiye etmiyorum.
Onlardan bahsetmemiştim. Sadece iyi parça için psu ve ssd yi kısıyorlar.
Bütçem 8500tl peki siz ne önerirsiniz ?
Attığım pc oldukça iyi denemelisin 😉.

Bütçem 8500TL peki siz ne önerirsiniz?

Hocam bu bütçelerde pek iyi iş çıkardığım söylenemez fakat şu sistem güzel duruyor gibi.

.

.
SSD kalitelidir. Sonradan HDD ekleyebilirsin.

.

.
Bu kasayı çok övüyorlar.

.
PSU yeterli olur mu emin değilim.

.
RAM'lerden 2 adet alınacak.

@Caner Uncu Hocam kusura bakmayın etiketleyip duruyorum ama sence şu topladığım sistem nasıl olmuş. 8500 TL'nin boşa gitmesini istemiyorumda.

Son düzenleme:
Bilinmedik markadan kastınız Galax ve inno3D değildir umarım.
Hocam elbette onları kast etmedim. Burada belirtmek istediğimi onlar pazarlama tarafına baktıkları için daha çok anlaşmalı markaları tercih ediyorlar, kullanıcının işine yarayacak mı yaramayacak mı diye düşünmüyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı