Unlost'un son attığı FPS arttırma videosundaki maddelerin bazılarını yaptım fakat oyunlardaki FPS artmak yerine düştü ve bilgisayar biraz yavaşladı bende sistemi geri yükledim fakat pek bir değişiklik olmadı. CS:GO'ya girince atmaya başladı eskiden atmazdı. Bilgisayar genel olarak aynı yavaşlama...
Her zamanki gibi akşam PC'ye oturdum ve CS'yi açtım adamın olduğu yerde FPS eskiden 120'lerde iken şimdi 20 30 40'lara duştü. Ayarlara geldiğimde 150 iken yine aynı durum yaşanıyor. Hadi neyse dedim bir rek gireyim. Bir de ne göreyim grafikler çok güzel ve daha fazla drop yemeye başlamışım...
Hangi ayarlarda oynadığınıza göre değişir. Sistem eski olduğu için şu an güncel bir bilgi veremem. Çünkü güncel bir Benchmark'ı bulamayız.
Tahmini 1080P düşük ayarlarda 60-70 FPS alınabilir.
Videoda bahsedilen ayarlar zaten Cs oynayan birisinin daha önceden yaptığı ayarlar nerdeyse. Herhangi yapılmaması gereken bir ayar yok içinde. Tabi bütün ayarları kendi bilgisayarınıza göre yapmalısınız, orda çekirdek sayısı gibi bilgisayardan bilgisayara değişen ayarlar var. Birebir aynısını yaparsanız kendi bilgisayarınız ile uyumlu olmaz bu da performans kaybına neden olur. Sonuç olarak bu ayarlarlarda yapılmaması gereken birşey yok.
Hangi ayarlarda oynadığınıza göre değişir. Sistem eski olduğu için şu an güncel bir bilgi veremem. Çünkü güncel bir Benchmark'ı bulamayız.
Tahmini 1080P düşük ayarlarda 60-70 FPS alınabilir.
Videoda bahsedilen ayarlar zaten CS oynayan birisinin daha önceden yaptığı ayarlar neredeyse. Herhangi yapılmaması gereken bir ayar yok içinde. Tabi bütün ayarları kendi bilgisayarınıza göre yapmalısınız, orada çekirdek sayısı gibi bilgisayardan bilgisayara değişen ayarlar var. Birebir aynısını yaparsanız kendi bilgisayarınız ile uyumlu olmaz bu da performans kaybına neden olur. Sonuç olarak bu ayarlarlarda yapılmaması gereken bir şey yok.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.