Unlost'un bilgisayar hızlandırma yöntemleri yapılır mı?

HM.

Windows 10 Xbox oyun barı sayesinde ekran görüntüsünü kaydediyor. Bu da oyun performansını etkiliyor.

HMM anladım Win10 daha hızlı anladıgım kadarıyla ve LOL'de kaç FPS alabilirim bu donanımla peki bu unlost taktiğini yapmadan.

Evet yaşayan çok kişi var hatta bilgisayarı açılmayan bile var.

Windows 10 kurun ve Oyun Modu açın.

HM.

HMM anladım Win10 daha hızlı anladıgım kadarıyla ve LOL'de kaç FPS alabilirim bu donanımla peki bu unlost taktiğini yapmadan.

Evet yaşayan çok kişi var hatta bilgisayarı açılmayan bile var.

Ama hocam genede güncellik açısından Windows 10 Home kurun Pro belki ağır gelir.

Hangi ayarlarda oynadığınıza göre değişir. Sistem eski olduğu için şu an güncel bir bilgi veremem. Çünkü güncel bir Benchmark'ı bulamayız.
Tahmini 1080P düşük ayarlarda 60-70 FPS alınabilir.

Videoda bahsedilen ayarlar zaten Cs oynayan birisinin daha önceden yaptığı ayarlar nerdeyse. Herhangi yapılmaması gereken bir ayar yok içinde. Tabi bütün ayarları kendi bilgisayarınıza göre yapmalısınız, orda çekirdek sayısı gibi bilgisayardan bilgisayara değişen ayarlar var. Birebir aynısını yaparsanız kendi bilgisayarınız ile uyumlu olmaz bu da performans kaybına neden olur. Sonuç olarak bu ayarlarlarda yapılmaması gereken birşey yok.

1080P çok teşekkür ederim yorumunuz için peki 720P 1280× de kaç FPS alırım tahminen kötü bir ekran kartı değil ama eski kabul ediyorum.

Haklısın sanki ama ben yine de yapmayacağım çünkü kaç çekirdek olduğunu ve diğer sistem özelliklerini falan bilmiyorum.

İnternette 20-25 TL'ye lisans anahtarı var. Gmail adresine anahtar kodunu gönderiyor en geç 30 dk sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…