Unlost'un bilgisayar hızlandırma yöntemleri yapılır mı?

İnternette 20-25 TL'ye lisans anahtarı var. Gmail adresine anahtar kodunu gönderiyor en geç 30 dk sonra.

Lisanssız da kullanırım ama Win 10 nasıl yükleyeceğim nereden indirip formatlayacağım cdsi falan yok bende.

Lisanssız da kullanırım ama Win 10 nasıl yükleyeceğim nereden indirip formatlayacağım cdsi falan yok bende.

USB'ye yazabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Unlost gibi yayıncılıkla para kazanan adamların dediği ve önerdiği hiçbir şeyi yapmamanız sizin için daha sağlıklı olur. Adamın herhangi bir teknik bilgisi olduğunu sanmıyorum.

Yüklemeyi düşünüyor musunuz
Unlost gibi yayıncılıkla para kazanan adamların dediği ve önerdiği hiçbir şeyi yapmamanız sizin için daha sağlıklı olur. Adamın herhangi bir teknik bilgisi olduğunu sanmıyorum.
Adamın gerçekten teknik ilgisi var araştırıp yapıyor twitchde öyle diyorlar

Ya yaptığı zaten ekran kartı ayarlarında performans seçeneklerini seçmek ekranı temizleyip siyah arkaplan yapmak diğerlerlerini bilmdiğimden güvenemiyorum ne yapıyor bilgisayarıma nasıl bir yan etkisi olur bilmiyorum.

Unlost NVIDIA ayarlarından ekran kartını tam performans seçin diyor. Öyle yaparsanız oyunda değilken bile ekran kartı hızlı çalışır. Mhz boşta 500 ise 1500-3000'e kadar çıkar. Bence oyun dışında bu kadar Mhz kullanması gereksiz. Tam performans yerine dengeli seçmek daha mantıklı. Youtube videosu izlerken ekran kartını 1000-3000 Mhz kullanmanın bir mantığı yok.

Unlost NVIDIA ayarlarından ekran kartını tam performans seçin diyor. Öyle yaparsanız oyunda değilken bile ekran kartı hızlı çalışır. MHz boşta 500 ise 1500-3000'e kadar çıkar. Bence oyun dışında bu kadar MHz kullanması gereksiz. Tam performans yerine dengeli seçmek daha mantıklı. YouTube videosu izlerken ekran kartını 1000-3000 MHz kullanmanın bir mantığı yok.

Üstelik benim ne bir sıvı soğutucum ne bir öyle 2 3 5 tane fanım var ve sistemim onu kaldırabilecek kadar güçlü değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı