Unlost'un FPS yükseltme rehberini nasıl buldunuz?

Boş şeyler adam rtx2080ti çektiği videoya bak işe yaramaz şeyler bunlar donanım yokta bunlar hikaye oyun da optimize değilse isterse xxx ti olsun

Teşekkürler Unlost abi +200Fps alıyorum.

Şöyle bir durum var: R5 3600 ve 2060S ile ayar kıstığımda işlemci ve GPU üzerindeki yük azalıyor ve daha düşük fps alıyorum. Ne zaman ki BF 5'te ultra ayarlara aldım, o zaman işlemci kullanımı %80'lere GPU kullanımı ise %90lara çıktı. FPS arttı.

Ben denedim önceden 50 80 fps(mapten mape değişiyor) arası oyundan 30 50 fps alıyorum ort 40
1 aydır oynamadım 800mb küsür güncelleme gelmişti ve bu ayarları yaptım oyun çok kötü oldu ne yapmalıyım?

Bence iyi değil yani fazla arttırmıyor 10 FPS falan fark ediyor.

hd4400 kullanıyorum ve leş gibi. Videoya girmek hayvan olsam içgüdümde olurdu. Yaptıkları bende 68 fps'den 74'e çıkardı. (csgo ve dediklerinin hepsini yapmadım)

Aynı donanımla 60 yerine 200 FPS vereceğini söylüyorsa bir videonun kapak fotoğrafında, inanmak için aptal olmak gerek zaten. 3-5 FPS arttırma potansiyeli olan basit, herkesin bildiği ayarları uzun araştırmalar sonucu, deep web'in derinliklerinden bulmuş gibi davranarak çocukları kandırıyor. Ya da kimseyi kandırmaya çalışmıyor sadece kendisi fazla cahil. CS:GO'da FPS'im çok yüksek bakın diye gösterdiği sistemin çeyreği gücünde bir bilgisayara sahip olmayan çocuklar da bir ümit tıklıyor videoya. Çoluğun çocuğun duygularıyla oynamaktan fazlası değil bu tip videolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…