Unlost'un yeni hazır sistemleri nasıl?

Orada 215 bin liraya kadar bilgisayar var tam neresini beğenmedin ?
Yaptıkları en üst segment 190 bin TL'lik bilgisayarın içinde Gamepower 240mm sıvı soğutma var ve parçalar fiyatını hak etmiyor. Yeterli sanırım.
Hocam peki bu sistemi Crucial Pro 16 GB ile değiştirsek bir de soğutucu alsak, diyelim 51k oldu daha mantıklı olmaz mı?

Veya en iyi özelleştirilmiş hali nasıl bu kasanın?
Kasa Corsair, RAM'i -1150TL'ye XPG yapıp ekstradan aynısını almak en mantıklısı. Toplam 49K'ya patlar. Soğutucu kısmı tercihe kalmış sistemdeki hiçbir soğutucu özelleştirmesi fiyatını hak etmiyor. Ayrı soğutucu belki alınabilir.

Yaptıkları en üst segment 190 bin TL'lik bilgisayarın içinde Gamepower 240mm sıvı soğutma var ve parçalar fiyatını hak etmiyor. Yeterli sanırım.

Kasa Corsair, RAM'i -1150TL'ye XPG yapıp ekstradan aynısını almak en mantıklısı. Toplam 49K'ya patlar. Soğutucu kısmı tercihe kalmış sistemdeki hiçbir soğutucu özelleştirmesi fiyatını hak etmiyor. Ayrı soğutucu belki alınabilir.

Hocam ben almayı düşünüyorum dediğiniz gibi yaptım. 49.709 oldu. Corsair kasa mı iyi yoksa kendi orijinal kasası mı? Hangisi iyiyse onu alayım. Bir de F/P soğutucu önerebilir misiniz? Bütçem 52 civarına çıkabilir eğer daha iyi sistem varsa ona da bakabilirim.

Hocam ben almayı düşünüyorum dediğiniz gibi yaptım. 49.709 oldu. Corsair kasa mı iyi yoksa kendi orijinal kasası mı? Hangisi iyiyse onu alayım. Bir de F/P soğutucu önerebilir misiniz? Bütçem 52 civarına çıkabilir eğer daha iyi sistem varsa ona da bakabilirim.
RAM'i XPG 16GB, kasayı Corsair yaptıysan sistemin 47.126TL olması lazım. Bir hatan olmasın? Ekstradan attığım RAM'i al yanına onu da takarsın.
Soğutucu olarakta şunu al fazlasıyla yeter:

Toplamda 50.500TL'ye tertemiz sistem olur. Bu fiyata şuan daha iyisi yok.

RAM'i XPG 16 GB, kasayı Corsair yaptıysan sistemin 47.126TL olması lazım. Bir hatan olmasın? Ekstradan attığım RAM'i al yanına onu da takarsın.
Soğutucu olarak da şunu al fazlasıyla yeter:

Toplamda 50.500TL'ye tertemiz sistem olur. Bu fiyata şu an daha iyisi yok.

Hocam yapıyorum dedikleriniz alacağım yüksek ihtimalle. Son bir sorum olacak sizce beklemeli miyim yoksa alıp çekileyim mi 😀

Hocam yapıyorum dedikleriniz alacağım yüksek ihtimalle. Son bir sorum olacak sizce beklemeli miyim yoksa alıp çekileyim mi 😀
Daha ucuza gelir mi bilemiyorum. Geledebilir piyasa çok oynak belli olmuyor.
Ben alır geçerdim fakat tercihi sana bırakıyorum.

Hocam yordum kusura bakmayın. Genel bir teyit eder misiniz doğru mudur?

1750443393464.png

Böyle alıyorum yanına attığınız RAM'i ve soğutucuyu alıyorum ve 50576 TL oluyor. Doğru sanırım.

Dosya Ekleri

• 1750443323424.png
    1750443323424.png
    86,6 KB · Görüntüleme: 27

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı