Unofficial ROM'lar port ROM mu?

crDroid, awaken OS, evolution X, havoc OS vb.

ROM değiştirdikten sonra kesinlikle format data yapılması önerilir, aksi taktirde bootloop ve hatta softbrick olabilir.
Hocam ROM'u kuruduktan sonra format data yaptığım halde ROM kurtulduktan sonra TWRP ekranına geldiğinde 0 MB olarak görünüyordu.

Hocam pil ve performans için hangi ROM'u önerirsiniz?
 
@461197 o %90 dediğim gibi Force Encryption zımbırtısından kaynaklıdır. İnternette Disable Force Encryption dosyası olacaktı. Romu flaşladıktan sonra arkasına flaşlayıp deneyebilirsiniz.

Snapdragon'lu cihazlara her zaman CAF-Based romlar öneririm. Ufakça bir bakındım ama sizin telefon için kimse çıkarmamış. Genelde ArrowOS ve ReloadedOS yapıyor bunları. Google ile içli dışlı olmayı seviyorsanız Pixel Experience, sevmiyorsanız LineageOS tavsiye ederim.
 
@461197 o %90 dediğim gibi Force encryption zımbırtısından kaynaklıdır. İnternette disable Force encryption dosyası olacaktı. ROM'u flaşladıktan sonra arkasına flaşlayıp deneyebilirsiniz.

Snapdragon'lu cihazlara her zaman caf-based ROM'lar öneririm. Ufakça bir bakındım ama sizin telefon için kimse çıkarmamış. Genelde ArrowOS ve reloadedos yapıyor bunları. Google ile içli dışlı olmayı seviyorsanız PixelExperience, sevmiyorsanız LineageOS tavsiye ederim.

Sağ olun hocam LineangeOS a bir defa daha şans vereceğim yardımlarınız için teşekkür ediyorum iyi sosyaller diliyorum. @Yuspedile @84mirkoni
 

Yeni konular

Geri
Yukarı