Unreal Engine 4 ve C++

Öyle, dediğim gibi o da yanlış bir metod. Yani dilin temelini iyi bilmiyorsanız tıkanma yaşamanız kesin gibi bir şey. Çünkü örneğin Unreal Engine 4 dökümantasyonuna baktığınızda sizi C++ biliyor kabul ederek anlatıyor konuları. O yüzden dile hakim olmadan, algoritma bilgisini geliştirmeden bir Framework kullanımına girişmek tehlikeli bir hareket. İlerde bir şirkete iş başvirüsu yapacak olursun, alırlar 2 saat sınava çekerler internetin fişini, önüne koydukları soruları yapmak zorundasın işte :) Temelini sağlam oturtursan, ilerlemen de daha bilinçli ve sağlıklı olur.

Unreal Engine 4 ve C++ ile oyun programlama yapmak için resmi dökümantasyon şurada;

Ben ilk başlar da C++ kullanabileceğim bir alan bulamadım kendimce. Normal de Java veya Python öğrenmek istediğim için C++ ile ilgilenmek istemiyordum çünkü boşa gideceğini düşünüyordum yani kafamda "Şimdi öğreneceğim ama aklımda C++ ile yapabileceğim bir şey yok. Ne yapacağım ki ben C++'la " diyordum. Sonra Unity ile oyun yapmak yerine daha güzel grafikler ile Unreal Engine 4'de oyun yapabileceğimi gördüm ama bilgisayarım kötü olduğundan ve C++'da kaynak bulamadığımdan dolayı Unreal Engine 4 yüklemedim ve C++'a da bu yüzden çalışmaya başlamadım yoksa Unity'de dilin tamamını bilmeden eğitim videoları izleyerek de olsa oyunlar üzerinde çalışmanın kötü ve zor olduğunu tecrübe ettim :D. Yardımın için teşekkür ederim.

Ben ilk başlar da C++ kullanabileceğim bir alan bulamadım kendimce. Normal de Java veya Python öğrenmek istediğim için C++ ile ilgilenmek istemiyordum çünkü boşa gideceğini düşünüyordum yani kafamda "Şimdi öğreneceğim ama aklımda C++ ile yapabileceğim bir şey yok. Ne yapacağım ki ben C++'la " diyordum. Sonra Unity ile oyun yapmak yerine daha güzel grafikler ile Unreal Engine 4'de oyun yapabileceğimi gördüm ama bilgisayarım kötü olduğundan ve C++'da kaynak bulamadığımdan dolayı Unreal Engine 4 yüklemedim ve C++'a da bu yüzden çalışmaya başlamadım yoksa Unity'de dilin tamamını bilmeden eğitim videoları izleyerek de olsa oyunlar üzerinde çalışmanın kötü ve zor olduğunu tecrübe ettim :D. Yardımın için teşekkür ederim.
Bana kalırsa önce var olan sistemi çözmeye başla. C++ biraz zor gelebilir. Çünkü kodların neresinin yanlış olduğunu anlamak cidden zor. Ben o yüzden Unreal Engine 4 kendine özel kablo sistemini kullanıyorum. En azından kablo sisteminde bir şeyleri birleştirmek ve neresinin yanlış olduğunu anlamak daha kolay. Bu arada herhangi bir proje konusunda yardım istiyorsan yardım edebilirim :). Steam kullanıcı adım: timurozer04

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı