Çözüldü Unreal Engine 5.6 inmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

shumi

Femtopat
Daha fazla  
Yaz tatilinde bolca boş vaktim olduğu için Unreal Engine öğrenmeye karar verdim, ama indirme %83 olduğunda hız sıfıra iniyor ve devam etmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Dipnot: İnternet kaynaklı bir sorun olmadığını düşünüyorum çünkü başka cihazlarda sorun yok. Depolama alanımda da yaklaşık 70 GB boş alan vardı. Ek paketleri indirme ekranında seçmedim.

Çözüm
Hocam gerekli boş alan olarak 35 GB gösteriyor ama? Şimdilik zaten öğrenmek için indiriyorum. Başka bir şeyden kaynaklı olabilir mi?

Nasıl oldu bilmiyorum ama inmiş ve çalışıyor. 😅
Yaz tatilinde bolca boş vaktim olduğu için Unreal Engine öğrenmeye karar verdim, ama indirme %83 olduğunda hız sıfıra iniyor ve devam etmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Dipnot: İnternet kaynaklı bir sorun olmadığını düşünüyorum çünkü başka cihazlarda sorun yok. Depolama alanımda da yaklaşık 70 GB boş alan vardı. Ek paketleri indirme ekranında seçmedim.

70 GB depolama alanı yeterli olsa da daha fazla alan gerekiyor, UE5 kullanıyorsunuz hocam. Muhtemelen bu yüzden devam etmiyor. Üstelik belli bir alan bırakmanız sisteme fayda, projeler için en az 100 GB gözden çıkar derim.

Son düzenleme:
Hocam gerekli boş alan olarak 35 GB gösteriyor ama? Şimdilik zaten öğrenmek için indiriyorum. Başka bir şeyden kaynaklı olabilir mi?

Nasıl oldu bilmiyorum ama inmiş ve çalışıyor. 😅

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hata ayıklayıcılar dışında max 50 GB kaplıyor UE 5.6.
Sorununuzun kaynağı ise: Bazı durumlarda indirilen paketler kurulmadan farklı bir indirilme yapılmayabiliyor. Gayet normal bir şey. Disc işlemleri bittikten sonra indirmeye devam edecektir.
Nasıl oldu bilmiyorum ama inmiş ve çalışıyor 😅
Güzel. İyi günler ve iyi çalışmalar dilerim!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı