Unreal Engine 5 için laptop önerisi

Bütçe
27k civarı

Agusia

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle Unreal Engine 5 odaklı kullanacağım, bir laptop almak istiyorum. Aklımda birkaç laptop var ama kararsızım ve ileride pişman olmak istemiyorum. Düşündüğüm PC'leri atıyorum hangisini önerirsiniz? Ya da başka bir öneriniz var mı varsa belirtir misiniz?

Son düzenleme:
Ciddi soruyorum hiç yan yana koydunuz mu? Sizin mantığınıza göre MacBook'un ekranıyla aynı fiyatlardaki HP'nin ekran da aynı. Nitekim MSİ ve HP gibi yüksek fiyatlı laptopların ekranıyla MacBook'un ekranı aynı NTSC değerlerinde?

Ciddi soruyorum hiç yan yana koydunuz mu? Sizin mantığınıza göre MacBook'un ekranıyla aynı fiyatlardaki HP'nin ekran da aynı. Nitekim MSI ve HP gibi yüksek fiyatlı laptopların ekranıyla MacBook'un ekranı aynı NTSC değerlerinde?

Cihazlarda bulunan kalibrasyon farkı panelin kalitesini değiştirir mi? Hayır, bir modeldeki panele laf atıyorsun direkt. MacBook'la Victus'un aynı değerde panel kullandığını nereden çıkardın?

Hocam, sizde çok basit bir şey anlatıyorum Nitro'yuda Victus'u da yan yana getirip kullandım. Victus çok daha kaliteli. Ayrıca Victustan bahsetmiyorum ROG serisinin yüksek modelleride teorik olarak MacBook ekranıyla çözünürlük olarak aynı, peki renk değerleri yada diğer şeyler aynı mı?

Hocam, sizde çok basit bir şey anlatıyorum Nitro'yuda Victus'u da yan yana getirip kullandım.

Tek sen mi kullandın? Victus'un 300 nit modelleri de var, ya gözlerin iyi değil ya da baktığın modeli bilmiyorsun daha.

Her neyse biz arkadaşa yardımcı olalım, benim fikrim bu bütçede Victus'ya da Nitro 5 olurdu. Daha iyi F/P varsa fikirlerinizi belirtin konu dağılmasın.

Belirtilen modeller hakkında konuşmak mı konuyu dağıtıyor? Aksine panel kalitesi önemliyse Victus almaması gerektiğini çıkartmış olması gerek bile şu an, bayağı yardımcı oldunuz.

Panel önemliyse legiona bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı