Unreal Engine 5 için laptop önerisi

Bütçe
27k civarı

Agusia

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle Unreal Engine 5 odaklı kullanacağım, bir laptop almak istiyorum. Aklımda birkaç laptop var ama kararsızım ve ileride pişman olmak istemiyorum. Düşündüğüm PC'leri atıyorum hangisini önerirsiniz? Ya da başka bir öneriniz var mı varsa belirtir misiniz?

Son düzenleme:
Belirtilen modeller hakkında konuşmak mı konuyu dağıtıyor? Aksine panel kalitesi önemliyse Victus almaması gerektiğini çıkartmış olması gerek bile şu an, bayağı yardımcı oldunuz.

Panel önemliyse legiona bakın.

Senin panel tartışmanın konu sahibine ne faydası var, ben uzamaması için eksiğiyle fazlasıyla laptop önermenizin daha faydalı olacağını söyledim.

Öncelikle Unreal Engine 5 odaklı kullanacağım, bir laptop almak istiyorum. Aklımda birkaç laptop var ama kararsızım ve ileride pişman olmak istemiyorum. Düşündüğüm PC'leri atıyorum hangisini önerirsiniz? Ya da başka bir öneriniz var mı varsa belirtir misiniz?

Bunlar var ama ekran kartı 3050 bu fiyat bazında daha iyileri olabilir ama benim tercihim bu olurdu hem ekranı güzel hem de işlemci modeli ama ekran kartı üzüyor keşke 3060 modeli olsa ama bulamadım bunun yerine 12700h 3060 laptoplar gözüme çarptı ama bulamadım onuda ekleyecektim

Ben de UE 5 için bir dizüstü bakıyorum. Macbook’lar sanırım çok elverişli değil UE için. Buradaki önerilerden farklı olarak daha kibar, ince bir cihaz önerisi var mı? Gaming olmasa da olur. UE için sorunsuz çalışsın yeterli benim için

@Artoria Pendragon Hocam bu modelin bir problemi var mı? Önerilebilecek bir modele benziyor. 12700H işlemcide ısrarcı olanlar için önerilebilinir.

@Artoria Pendragon Hocam bu modelin bir problemi var mı? Önerilebilecek bir modele benziyor. 12700H işlemcide ısrarcı olanlar için önerilebilinir.

Problemi yok fakat 105W ve MUX bulunmuyor bu kasada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı