Unreal Engine 5 Türkçe eğitim serisi nereden bulunabilir?

LiXR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram
Meslek
Youpıtır Heçkır
Unreal Engine 5'te oyun yapmak istiyorum internette çok az Türkçe kaynak bulabildim, bulabilen var ise yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Unreal Engine 5'te oyun yapmak istiyorum internette çok az Türkçe kaynak bulabildim, bulabilen var ise yazabilir mi?
@shiralphe Çok güzel örnekler vermiş. Türklerin en iyilerini söylemiş. Bence her konuda yeterliler fakat şunları da ben ekleyeyim:
BTK Akademi UE 5.2 kursu.
Udemy: Leartes Studios (Emre) (Ücretli)
Navras Akademi (Yüksek Ücretli) Epic Games onaylı sertifikalı UE 5 Visual and BP training kursu.

Yani bunlardan başka çok da yok zaten ki Türkiye'de Unreal developer sayısı nispeten az. İngilizce kaynak neden istemiyorsun?

Biraz geç yazıyorum kusura bakmayın İngilizcem böyle aman aman değil o yüzden kafamda direk çeviremiyorum ve bu da çocukken okuma yazma bilmeden rastgele tuşlara basıp oynadığımız oyunlar gibi geliyor.

@shiralphe çok güzel örnekler vermiş. Türklerin en iyilerini söylemiş. Bence her konuda yeterliler fakat şunları da ben ekleyeyim:
BTK Akademi UE 5.2 kursu.
Udemy: Leartes studios (emre) (ücretli)
Navras akademi (yüksek ücretli) Epic Games onaylı sertifikalı UE 5 Visual and bp training kursu.

Teşekkürler göz atarım.

Biraz geç yazıyorum kusura bakmayın İngilizcem böyle aman aman değil o yüzden kafamda direk çeviremiyorum ve bu da çocukken okuma yazma bilmeden rastgele tuşlara basıp oynadığımız oyunlar gibi geliyor.

Teşekkürler göz atarım.
Hocam sorun değil, dediğim kanallara hem genel bilgi hem de bir temel için bakabilirsin. Siz çekinmeden istediğiniz oyuna girişin, chatgpt'de Unreal Engine 5 Expert diye bir model var onu kullanarak ilerleyin. Copy-Paste yapmadan tabi ona dikkat et.

Hocam sorun değil, dediğim kanallara hem genel bilgi hem de bir temel için bakabilirsin. Siz çekinmeden istediğiniz oyuna girişin, ChatGPT'de Unreal Engine 5 expert diye bir model var onu kullanarak ilerleyin. Copy-paste yapmadan tabii ona dikkat et.

Teşekkürler. Şu an için bir tane eğitim serisinden ilerliyorum birkaç hata yapıyorum ama düzeltmesini başarıyorum kısacası az çok neyin hatalı olduğunu bulabiliyorum şimdilik.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı