Unreal Engine için MacBook önerisi

Belki Gaming laptopumu satar bir MacBook alırım diye umutla baktım bakmaz olaymışım. Bu fiyatlar ne ya. Öneri yapan arkadaşlara teşekkürler. Ama Mac alamayacağım gibi duruyor.(bazen böyle öneri adı altında fiyat araştırması yaparım)
Geçen önerilerde bu vardı. Şu an Gaming laptopu satsam 22K falan eder o da.
Kağıt üzerinde daha iyi ama ne kadar az güç tüketimi moduna alsam da Max 3 saat dayanıyor. Bana daha uzun dayanan bir şey lazım. Ve çıkardığı ses sessizde olsa bile Gaming laptopa göre normal de olsa kütüphanede falan kolayca insanları rahatsız edebilir. Üstteki Matebook nasıldır? Kullanılmış gibi hissediyorsanız özür dilerim.

Amaçlarım yine aynı UE ve Blender.

Ben M2 Pro ile Unity'de vakit geçirdim, ısındı ancak aktif soğutma devreye girmedi. Burada çip ve kasa farkı da var. Geniş kasa hep daha serin çalışır. Her halükarda işin kalitesi termallere bağlı olmamalı. 16 GB olması kesin zira Memory Swap ile bu çark dönmez. Depolama farketmez. Pro kasa Pro çipten ilerleyin. M olduktan sonra pro kombinasyon üzmez.

Ben M.2 Pro ile Unity'de vakit geçirdim, ısındı ancak aktif soğutma devreye girmedi. Burada çip ve kasa farkı da var. Geniş kasa hep daha serin çalışır. Her halükarda işin kalitesi termallere bağlı olmamalı. 16 GB olması kesin zira Memory swap ile bu çark dönmez. Depolama fark etmez. Pro kasa Pro çipten ilerleyin. M olduktan sonra Pro kombinasyon üzmez.

16 GB zorlamaz değil mi? 32 şart mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı