Until Dawn gamepad görmüyor

servet ceri

Femtopat
Daha fazla  
Until Dawn oyunu indirdim ama gamepad görmüyor oyuna girdiğim zaman da bir hata veriyor, netten araştırdım ama bir şey bulamadım. Nasıl düzeltirim? Klavye mouse'lik oyun da değil maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir hata geliyor kablo ile ve kablosuz denedim ama aynı

Dosya Ekleri

• IMG_20250129_153402.jpg
    IMG_20250129_153402.jpg
    228,9 KB · Görüntüleme: 189
Denedin mi bilmiyorum ama şöyle bir çözüm sunulmuş.
" Sorry, ı just saw the replies. If you are still looking for a solution here ya GO: Since you can't download the libraries separately, you'll have to download the game on a Windows Computer or Virtual machine. Than GO to programdata and copy the folder "Sony ınteractive entertainment ınc" over to the same folder in the Games compdata. (in this case ~/.local/share/Steam/steamapps/compdata/2172010/pfx/drive_c/ProgramData) "

Denedin mi bilmiyorum ama şöyle bir çözüm sunulmuş.
" Sorry, ı just saw the replies. If you are still looking for a solution here ya GO: Since you can't download the libraries separately, you'll have to download the game on a Windows Computer or Virtual machine. Than GO to programdata and copy the folder "Sony ınteractive entertainment ınc" over to the same folder in the Games compdata. (in this case ~/.local/share/Steam/steamapps/compdata/2172010/pfx/drive_c/ProgramData) "
Hocam bu ne tam olarak yüzde 90 İngilizce 😄

?

Son düzenleme:
Müsait değildim, cevap veremedim.

Oyun klasörleri arasında "Sony ınteractive entertainment ınc" adlı bir klasör varmış sanırım ve aynı klasör Bilgisayarım/Program data içerisinde de var. Oradaki dosyaları, oyunun kurulu olduğu yere kopyala-yapıştır yapıp çözmüşler sorunu o da olmaz ise oyunu çalışan birisi sana bu dosyaları atacak.

Onu da buldum

Oyun klasörleri arasında "Sony ınteractive entertainment ınc" adlı bir klasör varmış sanırım ve aynı klasör Bilgisayarım/Program data içerisinde de var. Oradaki dosyaları, oyunun kurulu olduğu yere kopyala-yapıştır yapıp çözmüşler sorunu o da olmaz ise oyunu çalışan birisi sana bu dosyaları atacak.

Onu da buldum

Oyunu sildim 2 güne indirir bu dediğinizi bir denerim teşekkür ederim 🙏🏻

Onu da buldum

hocam şu şekil yaptım ama olmadı

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (9).png
    Ekran Görüntüsü (9).png
    824,3 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleme:
Oyunu sildim 2 güne indirir bu dediğinizi bir denerim teşekkür ederim 🙏🏻

Hocam şu şekil yaptım ama olmadı.

Vallahi bulduğum çözüm eski bir çözüm üzerine patch falan geldiyse bilmiyorum. Sizin sorun sadece gamepad çalışmıyor değil mi? Oyun açılıyordu? Eğer öyleyse başka gamepad uygulaması çalıştırarak oyunda göstermeyi denediniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı