Unuttuğum bir insan birden aklıma geldi ve takıntı yaptım

Tuna00

Hectopat
Daha fazla  
Olayın detayına girmeyeceğim. 2023 yazında tanıştığım bir kız arkadaşım oldu. Kendisini çok severdim, o da beni severdi. Sonra ben bir mallık yaptım ve onun bana güvenini sarsarak aramızı bozdum. Bu yıl Ocak–Şubat aylarına kadar neredeyse her gün aklıma gelir, ağlar, kendimi yıpratır, üzülürdüm. Fakat nasıl olduysa acım hafiflemeye başladı doğal olarak. Ben normalde kızlarla takılmayı, konuşmayı çok sevmem, hepsi aynı hissettirdiği için. Fakat bu kız çok farklı gibiydi, cidden klişe gelebilir ama gerçekten bana kız arkadaşım var gibi hissettiriyordu.

Neyse, ben bu olayları hayatın etkisiyle, okul falan derken unuttum gibi oldum ve bugün rüyama girdi. Şu an kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki o kız benden başkasının olamaz gibi, ona sahip olmak zorundayım gibi, onsuz bir şey yapamayacağım gibi hissediyorum. Düne kadar hiçbir şey yoktu, bugün rüyamda onunla konuşuyordum. Kendimi çok garip ve aşırı mutlu hissetmiştim o an.

Bu arada kız her yerden engelledi beni, ulaşma imkânım 0. Zamanında kaç kere özür diledim, hep tersledi. Yani tekrar kavuşmamız imkânsız, %1 ihtimali bile yok. Bu rüya yüzünden hissettiğim özleme duygusu normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olayın detayına girmeyeceğim. 2023 yazında tanıştığım bir kız arkadaşım oldu. Kendisini çok severdim, o da beni severdi. Sonra ben bir mallık yaptım ve onun bana güvenini sarsarak aramızı bozdum. Bu yıl ocak–şubat aylarına kadar neredeyse her gün aklıma gelir, ağlar, kendimi yıpratır, üzülürdüm. Fakat nasıl olduysa acım hafiflemeye başladı doğal olarak. Ben normalde kızlarla takılmayı, konuşmayı çok sevmem, hepsi aynı hissettirdiği için. Fakat bu kız çok farklı gibiydi, cidden klişe gelebilir ama gerçekten bana kız arkadaşım var gibi hissettiriyordu.

Neyse, ben bu olayları hayatın etkisiyle, okul falan derken unuttum gibi oldum ve bugün rüyama girdi. Şu an kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki o kız benden başkasının olamaz gibi, ona sahip olmak zorundayım gibi, onsuz bir şey yapamayacağım gibi hissediyorum. Düne kadar hiçbir şey yoktu, bugün rüyamda onunla konuşuyordum. Kendimi çok garip ve aşırı mutlu hissetmiştim o an.

Bu arada kız her yerden engelledi beni, ulaşma imkânım 0. zamanında kaç kere özür diledim, hep tersledi. Yani tekrar kavuşmamız imkânsız, %1 ihtimali bile yok. Bu rüya yüzünden hissettiğim özleme duygusu normal mi?

Aklına tabii gelebilir beynine engel olamazsın. Ama bunları bir anlama yüklemek saçma. Aynı senin bir anda 7 yaşında yaşadığın anılar gibi düşün. Zamana bırak.

Aklına tabii gelebilir beynine engel olamazsın. Ama bunları bir anlama yüklemek saçma. Aynı senin bir anda 7 yaşında yaşadığın anılar gibi düşün. Zamana bırak.
Özlüyorum sadece, onunla yaşadıklarımın hepsini hatta daha fazlasını başkasıyla yaşayacak olması düşüncesi beni üzüyor.

Eski anılarından dolayı özlemen normal fakat "Sanki o kız benden başkasının olamaz gibi, ona sahip olmak zorundayım gibi, onsuz bir şey yapamayacağım gibi hissediyorum." bu sözünüze hiç katılmıyorum, ilk olarak bunları aklından çıkar, bir kişiye onsuz yapamayacak kadar muhtaç olacağın bir durum olmaz, özlersin fakat o ayrı. Diğer dediğiniz ise sizden hoşlanmıyorsa ya da sizi istemiyorsa neden zorlayasınız? Sizden başkasıyla da olabilir sahibi değilsiniz. Özlemeniz de bir yere kadar normal, ne zamandır konuştuğunu bilmediğim için bir şey diyemem fakat bunu aşmazsan ileride yeni biriyle tanışman da o kadar zorlaşacak.

Eski anılarından dolayı özlemen normal fakat "Sanki o kız benden başkasının olamaz gibi, ona sahip olmak zorundayım gibi, onsuz bir şey yapamayacağım gibi hissediyorum." bu sözünüze hiç katılmıyorum, ilk olarak bunları aklından çıkar, bir kişiye onsuz yapamayacak kadar muhtaç olacağın bir durum olmaz, özlersin fakat o ayrı. Diğer dediğiniz ise sizden hoşlanmıyorsa ya da sizi istemiyorsa neden zorlayasınız? Sizden başkasıyla da olabilir sahibi değilsiniz. Özlemeniz de bir yere kadar normal, ne zamandır konuştuğunu bilmediğim için bir şey diyemem fakat bunu aşmazsan ileride yeni biriyle tanışman da o kadar zorlaşacak.
Zamanla aşılabilir bir durum değil mi?

Tabii ki aşılabilir bir durum neden aşılmasın.
Rüyalar beni çok etkiliyor sanki gerçek hayatta olmuş gibi hissediyorum ve unutmam zorlaşıyor. Zaten unutmuştum bir anda boşluğuma geldi rüyama girince kendimi çok yalnız hissettim. Kim bilir kendisi şu an kimledir :)

Rüyalar beni çok etkiliyor sanki gerçek hayatta olmuş gibi hissediyorum ve unutmam zorlaşıyor. Zaten unutmuştum bir anda boşluğuma geldi rüyama girince kendimi çok yalnız hissettim. Kim bilir kendisi şu an kimledir :)
Hocam kiminle olursa olsun sizi ilgilendirmemesi lazım, çok takıntılısınız anladığım kadarıyla gerek yok.

Hocam kiminle olursa olsun sizi ilgilendirmemesi lazım, çok takıntılısınız anladığım kadarıyla gerek yok.
Hocam tek korkum onun gibi birisini asla bulamamak. Onun gibi derken güzelliği gibi bir durum değil. Huyu, suyu, karakteri onun gibi olan bir kız olduğunu sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı