tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 736 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #1 Brave kullanıyorum ve elimdeki BAT tokenları çekmek için uphold hesabı oluşturmaya çalıştım fakat Next'e kaç kez basarsam basayım site tepki vermiyor, diğer adımlara yönlendirmiyor. Daha önce başına gelen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2022
Brave kullanıyorum ve elimdeki BAT tokenları çekmek için uphold hesabı oluşturmaya çalıştım fakat Next'e kaç kez basarsam basayım site tepki vermiyor, diğer adımlara yönlendirmiyor. Daha önce başına gelen var mı?
NGY Megapat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 881 Çözümler 4 Yer DENİZLİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek OPERATÖR 10 Mart 2022 #2 Uphold hesabı oluşturmak ve bağlamak için yeterli BAT'iniz olması gerekmekte. Artı 0 Eksi
KS KS tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 736 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2022 #3 NGY dedi: Uphold hesabı oluşturmak ve bağlamak için yeterli BAT'iniz olması gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Bu Uphold sadece BAT token için mi var? Normal bir şekilde açmak istesem Brave'den yönlendirilmeden niye açamayım ki? Artı 0 Eksi
NGY dedi: Uphold hesabı oluşturmak ve bağlamak için yeterli BAT'iniz olması gerekmekte. Genişletmek için tıkla... Bu Uphold sadece BAT token için mi var? Normal bir şekilde açmak istesem Brave'den yönlendirilmeden niye açamayım ki?
NGY Megapat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 881 Çözümler 4 Yer DENİZLİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek OPERATÖR 10 Mart 2022 #4 Brave'dekı BAT'lerı aktarmak için o bağlamada sadece BAT inin karsılığı oalrak dolar vs alabilirsin. Artı 0 Eksi
R rocky01 Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #5 Bende de aynı sorun var. Next'e basınca tepki vermiyor. Yeterince BAT tokenimde var. Siz çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
Bende de aynı sorun var. Next'e basınca tepki vermiyor. Yeterince BAT tokenimde var. Siz çözebildiniz mi?
KS KS tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 736 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #6 rocky01 dedi: Bende de aynı sorun var. Next'e basınca tepki vermiyor. Yeterince BAT tokenimde var. Siz çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Ticket atmıştım cevap bile gelmeden kendi kendine düzeldi. Artı 0 Eksi
rocky01 dedi: Bende de aynı sorun var. Next'e basınca tepki vermiyor. Yeterince BAT tokenimde var. Siz çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Ticket atmıştım cevap bile gelmeden kendi kendine düzeldi.
R rocky01 Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2022 #7 Teşekkürler. Bende de düzeldi. tarkkb dedi: Ticket atmıştım cevap bile gelmeden kendi kendine düzeldi. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Teşekkürler. Bende de düzeldi. tarkkb dedi: Ticket atmıştım cevap bile gelmeden kendi kendine düzeldi. Genişletmek için tıkla...
S Skreynn Kilopat Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #8 Hesap kısıtlanmış diyor ne yapmam gerekir? Artı 0 Eksi