Uplay AC Vallhalla kayıt dosyasını görmüyor

okankurubas

Megapat
Yer
İzmir
Uplay üzerinden Valhalla oynuyordum. Sonra hesap değiştirmem gerekti. Bunu tahmin edip belgelerdeki Save dosyasını D klasörüne yedeklemiştim. Yeni hesapla oyuna girince kaldığım yerden devam etmiyor. Yedek Save dosyalarını tekrar belgelerimdeki klasöre atmama rağmen. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu yeniden yükleyince yeni SAVE klasörü oluşmuş olmalı. Yedeklediğiniz klasörden SAVE dosyasını Vallhalla'nın yeni oluşan SAVE klasörüne atın.

Oyunu yeniden yükleyince yeni SAVE klasörü oluşmuş olmalı. Yedeklediğiniz klasörden SAVE dosyasını Vallhalla'nın yeni oluşan SAVE klasörüne atın.
Oyunu yeniden yüklemedim dostum, benim aldığım yedek, belgelerdeki save dosyası. biraz araştırdım c klasöründe ubisoft un savegames diye bir dosyası var. oradan bir yedek çıkarmamıştım. belgelerimdeki yeterli olur sandım. belgelerimdeki save yerine atıyorum ama oyunu açınca sanki yeni attıklarımı siliyor kendi savesini aktive ediyor.

Oyunu yeniden yüklemedim dostum, benim aldığım yedek, belgelerdeki save dosyası. biraz araştırdım c klasöründe ubisoft un savegames diye bir dosyası var. oradan bir yedek çıkarmamıştım. belgelerimdeki yeterli olur sandım. belgelerimdeki save yerine atıyorum ama oyunu açınca sanki yeni attıklarımı siliyor kendi savesini aktive ediyor.
O zaman yanlış yedeklediniz galiba hocam. ☹️

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı