uPlay "Microsoft Visual C++ runtime library"

Kharon

Kilopat
Katılım
21 Mart 2018
Mesajlar
134
Çözümler
1
Merhaba arkadaşlar kuzenime yeni bir bilgisayar alındı. UPlay'den oyunu indirmeye kalktığında resimdeki hatayı vermekte. Vcredistlerin hepsini kurdurtup denetmeme rağmen hiçbir şekilde düzelmedi. Ayrıca ilginç bir şekilde hiçbir Online oyuna giremiyor. Örneğin GTA 5 oynarken Single kısmına girebilirken multiplayer kısmında offline olarak gözüküp sokmuyor. ISS olarak Superonline kullanıyor. Virüs programı olarak Norton kullanıyor fakat ondan olduğunu düşünmüyorum şu anlık çünkü ben de Norton kullanıyorum fakat böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sistem hakkında merak ettiğiniz herhangi bir bilgi varsa sorup veya bildiğim kadarıyla yanıtlayabilirim.
Şunu da ekleyebilirim YouTube, Facebook tarzı sitelere erişebiliyor rahatlıkla fakat oyun kısmında hiçbir şeyin Online tarafına erişemiyor.
 

Dosya Ekleri

  • krm.jpeg
    krm.jpeg
    144,7 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim masası programlar fotoğraf alalım.
Eki Görüntüle 590961

Burası var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu an elimde bir görsel yok fakat zaten dediğim gibi yüklü vaziyette bunlar ve evet varlar programlarda.
 
Modem arayüzüne girmenize gerek yok, güvenli interneti kapatmak için.

Burada nasıl kapatacağınız anlatılmış:
.
 
Modem arayüzüne girmenize gerek yok, güvenli interneti kapatmak için.

Burada nasıl kapatacağınız anlatılmış:
.

Telefonla arayarak sormuşlar güvenli internetin kapalı olduğunu söylemişler ama ekstradan bunu da gösteririm onlara. Benim şüphelendiğim çok anlamıyorum modemlerden fakat bazılarının güvenlik duvarlarının seviyeleri var belki bir ihtimal o yapıyor olabilir. Daha düşüğe çekilebiliyorsa onu denemek istiyorum fakat dediğim gibi kendim uğraşmadığım, ona denettiğim için aksaklık oluyor yavaş gelişiyor her şey.
 

Geri
Yukarı