Uplay Your Account Suspended

İşletim sistemi
Windows 10

183206

Megapat
Makaleler
1
Uplay'e girerken hata veriyor diye internet kablosunu çeker Uplay'e girer, internet yok hatası verdiğinde try againe tıkar, e posta şifre istediği zaman internet kablosunu geri takar, e posta şifremi yazar R6'ya girerdim. Uzun bir aradan sonra Uplay'e girmeye kalktım ve fotoğrafını attığım uyarıyı verdi, Ne yapmam gerekiyor?

afafasfa.png

Hiç şifreyi yanlış yazmadım ama işte :( Sitelerine girip ticket açmaya çalıştım You're blocked from logging in due to repeated failed attempts. Please come back later. Uyarısını verdi, sanırım bir daha asla Ubisoft'un yayımcılığını yaptığı oyunu satın almayacağım.

Kim niye benim hesabımı çalsın hiç zannetmiyorum ama farklı bir uplay hesabı oluşturup desteğe mesaj atacağım asıl hesabımın ismi şu şu diyerekten. Belki yardımcı olurlar, zaten olmazlarsa dediğim gibi bu firmayla ilişiğimi keseceğim yeter artık uğraştığımız bunlarla.

Kim niye benim hesabımı çalsın hiç zannetmiyorum ama farklı bir uplay hesabı oluşturup desteğe mesaj atacağım asıl hesabımın ismi şu şu diyerekten. Belki yardımcı olurlar, zaten olmazlarsa dediğim gibi bu firmayla ilişiğimi keseceğim yeter artık uğraştığımız bunlarla.

Aynı sorun bende de var çözebildiniz mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı