Upload hızı çok düşük

Dxva

Centipat
Arkadaşlar selam daha 4 ya da 5 gun once modemimden bina kutusuna CAT6 yeni kablo cektirdim sonra Türk Telekom'u aradim geldiler ve yeni kablomu taktilar asagidaki kutuya 16-8'lik pakette oldugumu ogrendim tamam dedim sorun yok sadece video izleyip CS GTA Online oynuyorum dedim demesine fakat downloadim 14-15 sularinda gezerken uploadim 0.70 0.60 Türk Telekom'u ariyorum fakat COVID doneminde sadece telesekreter moduna girmisler sanirim hiçbir sekilde canli bir insana ulasamiyorum bu uploadi kendim cozebilirsem nasıl cozebilirim yoksa Türk Telekom'un direk kendi binasina mi gideyim yoksa bayiisine mi?

Dosya Ekleri

• ssssss.png
    ssssss.png
    18,8 KB · Görüntüleme: 482
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu firmayı kullanmak saçmalıktır. Adamlar hiçbir işini düzgün yapmıyor sen sen olsan bir daha bu firmayı kullanma. Dumanla iletişime geçmek bunlarla iletişime geçmekten daha kolay. Ve bu sorununuzu çözemezler buna emin olabilirsiniz firma gün geçtikçe zeka eksikliği yaşıyor ve müşteriyi sömürme derdinde istediğin yere de gitsen hallolmaz bilgin olsun.

Arkadaşlar selam daha 4 ya da 5 gun once modemimden bina kutusuna CAT6 yeni kablo cektirdim sonra Türk Telekom'u aradim geldiler ve yeni kablomu taktilar asagidaki kutuya 16-8'lik pakette oldugumu ogrendim tamam dedim sorun yok sadece video izleyip CS GTA Online oynuyorum dedim demesine fakat downloadim 14-15 sularinda gezerken uploadim 0.70 0.60 Türk Telekom'u ariyorum fakat COVID doneminde sadece telesekreter moduna girmisler sanirim hiçbir sekilde canli bir insana ulasamiyorum bu uploadi kendim cozebilirsem nasıl cozebilirim yoksa Türk Telekom'un direk kendi binasina mi gideyim yoksa bayiisine mi?

Bayiisine gidip bağır çağır ancak öyle düzeltiyor bunlar.

Büyük ihtimalle oturduğunuz bölge de altyapı olmadığı için ADSL kullanıyorsunuz. ADSL internetler de en fazla Upload 1 olabiliyor. Yine de müşteri hizmetlerini arayıp VDSLye geçmek istediğinizi söyleyin modeminiz destekliyorsa direk geçirirler.

Ping 6 olarak gösteriyor, VDSL verip ADSL tanımlamış değiller galiba, tam tersi VDSL hat üstünden ADSL paketi tanımlamış olabilirler, emin değilim ama...

ADSL gibi gözükügor o hıza minumum 2mb olması lazım. Bende onceden ADSL kullanırken hızim bjndan bile düşuktü. VDSL geçince ortalama 3.5 mb upload alıyordum.

ADSL kullanıyorsunuz. ADSL ile alabileceğiniz upload hızları bu kadar.
Müşteri hizmetlerini arayıp VDSL'e geçin. 16 Mbps paket ile pek dikkate alınacağınızı sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı