Upload Hızımı Nasıl Arttırabilirim?

whoisfirat

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Öncelikle şunu söylemek istiyorum, ben Azerbaycan'da oturuyorum. Son zamanlarda görüyorum ki uploadım 0MB/s yani tamamen yok. Gerçekten delirmek üzereyim. Pingim oturduğum yere göre normal yani 20-24 çıkıyor genellikle. Download sabit 1.2MB/s internet paketimde zaten 10MB yani verileni alıyorum. CS:GO girdiğim zaman aldığım ping 90-100 arası. Ne artıyor ne azalıyor. Fakat sürekli olarak ışınlanıyorum. Upload yüzünden olduğunu düşünüyorum. Upload artırabileceğim bir program var mı yok mu bilmiyorum. Acaba modem ayarlarından herhangi bir şey yapsam yani bilginiz var mı en azından 1 olsun. Sabahları bu arada 3-4MB oluyor. Akşam olunca böyle saçmalıyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. :)

Azerbaycan'da 100 Mbps simetrik sunan bir firma gördüm. Azfibernet miydi öyle bir şeydi. Şahsen Azerbaycan'daki interneti o kadar iyi bilmiyorum. Forumda bir arkadaş söylemişti. Şu anki yaşadığın yerde hangi firmanın altyapısı var ise sana en yüksek upload hızını sunana geç.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı