Murat C
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RAM: 32 GB DDR5 CL 36 6000 MHz
SSD: Samsung MZ-V9P1T0BW 990 PRO 1 TB
Ekran kartı: GIGABYTE AERO 4080 16 GB
Anakart: GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX V1.1
İşlemci: Intel Core i7-13700K
- Meslek
- Yazılımcı
- İnternet değerlerim aşağıda fotoğraflarda görüldüğü gibidir şimdi benim merak ettiğim asıl konu şöyle. Ben bu 8191 olarak lanetlenmiş veya kilitlenmiş olan upload değerimi hiçbir şekilde arttıramıyor muyum? Çünkü bir ara "yanlışlıkla" 14-15 Mbit upload gördüğümü çok iyi hatırlıyorum daha sonra bir arızadan dolayı işlem yapıldı ve tekrardan bu işlevsiz upload hızına dönüştü.
- 2. sorum ise şöyle bu upload hızı değişikliği için İzmir içerisinde başka bir firma kilidi kaldırabilir mi? Çünkü ben artık Türk Telekom'dan bıkmış durumdayım sırf altyapı konusunda tekel olduğu için inanılmaz zamlar ekliyor ve taahhüdüm bitip yenisini yaptırdığımda 400+ TL fatura edeceğini bana bildirdi hem soygun gibi fatura isteyip bu kadar kalitesiz internet vermek benim gözümde suç sayılmalı.
- (Opsiyonel soru) TurkNet'in GigaFiber kampanyasını daha önce başvurarak kazanmış taktırmış olan birileri varsa kaç kişinin isteği gerekiyor herhangi bir bilgi verebilir misiniz? Benim mahallemde de 150'den fazla hane ve dükkan vesaire var herkese anlasa da anlamasa da başvuru yaptırabilirim. Fakat işe yarar mı yaramaz mı emin olamıyorum. Cevaplarınız için şimdiden minnettarım. İyi günler
@Recep Baltaş @Ali Güngör
Bu video ile bu sorunlara bir nebze değindiğiniz için teşekkür etmek istedim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: