Uploaderlık nasıl yapılır?

Zetagon

Femtopat
Daha fazla  
Yeni bir çeviri ekibi açmaya karar verdik her şey hakkında bilgimiz var, sadece uploaderlık hakkında en ufak bir fikrimiz yok. Kolay olmasını beklemiyoruz tabii ki sadece ufak bir bilgilendirme istiyoruz; nasıl yapılır, kolay yolları var mıdır? Yardımcı olursanız seviniriz.

Anime çeviri grubu mu? VDS kiralamadan Upload yapmayı unutun. Hetzner tavsiye ederim.

Sonrasında ise TATV Discord sunucusunda paylaşılan Upload site listesinden hesap açıp Zoom File Uploader ile yükleyeceksiniz.

Anime çeviri grubu mu? VDS kiralamadan Upload yapmayı unutun. Hetzner tavsiye ederim.

Sonrasında ise TATV Discord sunucusunda paylaşılan Upload site listesinden hesap açıp Zoom File Uploader ile yükleyeceksiniz.
evet biraz araştırdım vds lazımmış şuan için küçük bir ekibiz ekip alım ilanları vermeyi düşünüyoruz o zaman bir uploader buluruz diye düşünüyoruz o zamana kadar kendimiz idare edicez bunun içinde kolay yol varmıdır diye sormak istedim

Yaklaşık 20 TL'ye VPS kiralayabilirsiniz. Upload cidden zor. Belki 50 MBps Upload'ı olan birisi vardı ama sanmıyorum.

TATV Discord'una girip 4 ayı geçkin çeviri grubu ise rolünüzü alabilirsiniz.

Bir de başvuru yaptınız mı? Nereye yüklemeyi planlıyorsunuz?

Eğer çeviriniz azsa bir arkadaşımdan rica edebilirim veya KuramaUN yükleyebilir.

1612624951007.png

Siz misiniz bu?

Yaklaşık 20 TL'ye VPS kiralayabilirsiniz. Upload cidden zor. Belki 50 MBps Upload'ı olan birisi vardı ama sanmıyorum.

Eğer çeviriniz azsa bir arkadaşımdan rica edebilirim veya KuramaUN yükleyebilir.
daha 2 gün önce böyle bir işe giriştik şuan 5 kişilik bir ekibiz 3ü çevirmen olmak bu sabah tatv ye başvuru formu yolladık daha cevap gelmedi cevap gelene kadar biraz araştırma yapayım demiştim arkadaşından rica etmen konusunda ise durduk yere işiniz gücünüz varsa iş açmayalım başınıza ama yine de yok bize uygundur derseniz oldukça seviniriz

Eki Görüntüle 868541

Siz misiniz bu?
yok değiliz bizim başvurumuz daha onaylanmadı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı