UPS Kargo deneyimleriniz olumlu mu?

  • Konuyu başlatan Hiken
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1B

Hiken

Hectopat
Katılım
7 Ağustos 2020
Mesajlar
1.967
Çözümler
17
Adamlar Cumartesi günü aldılar kargoyu, diğer bütün kargo firmaları istisnasız o gün çalışıyorlarsa sitede durumu günceller %99 ihtimalle de akşamında yola çıkarlar (en azından benim tecrübelerim bu şekilde). UPS kargomu aldı Cumartesi günü de durum böyleydi bugün de durum böyle. Hiçbir güncelleme yapmadıkları için kargonun ne durumda olduğunu da anlamıyorum. Sadece yukarıda görünen mesaj var, bunun anlamı nedir? Sizin UPS tecrübeleriniz ne yönde?

1614588087859.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet UPS Kargo çok kaliteli bir kargo firması.
 
Bulunduğunuz konuma göre değişir. Bulunduğum yerde sürat kötüyken yurtiçi iyi başka yerde de tam tersi olabilir.
İşin garibi, UPS her yerde iyi. Çünkü çok disiplinli bir firma. Kayınçolarını işe almıyorlar.
 
Kulaklığımı göndermek için 2 kere kullandığım kargo şirketi. Gerçekten hızlarına ağzım açık baktım. Eve kurye çağırma talebimden tutun ürün kargo taşımacılığına kadar. Çağırdığım kurye 5 dk ya evime geldi ürünüm 1.5 günde yetkili firmaya ulaştırıldı. Ayrıca bana gelen kurye abimiz de güleryüzlüydü. Ona da selam olsun.
 
Adamlar cumartesi günü aldılar kargoyu, diğer bütün kargo firmaları istisnasız o gün çalışıyorlarsa sitede durumu günceller %99 ihtimalle de akşamında yola çıkarlar (en azından benim tecrübelerim bu şekilde). UPS kargomu aldı cumartesi günü de durum böyleydi bugün de durum böyle. Hiçbir güncelleme yapmadıkları için kargonun ne durumda olduğunu da anlamıyorum. Sadece yukarıda görünen mesaj var, bunun anlamı nedir? Sizin UPS tecrübeleriniz ne yönde?

Eki Görüntüle 900979

1 yıl önce 9 günde getirmişti kargoyu ama şu an iyi durumda geçen 2 günde geldi fakat fatura düşmüştü.
 

Geri
Yukarı