UPS kargo pişmanlığı

Hayatımda kullandığım tek sorunsuz kargo. Yıllardır UPS kullanmaktayım daha bir kere bile sorun olduğunu görmedim. Adamlar Hollandadan Türkiyeye 5 günde kargomu getirdiler. Geç geldiyse veya daha gelmediyse bir sorun oluşmuştur firma her zaman müşterinin yanında diğer firmalar gibi müşteriyi görmezden gelmiyor. Diğer kargolar Gamepowersa UPS Steelseriestir. :)

Hocam sen alamadın diye şirketi tek bir cümlede sakın kullanmayın diyerek karalamak olmuyor. Ben yurtiçi, UPS, aras hepsini kullandım bizim semtlerdekiler işini gayet iyi yapıyor lütfen şube belirterek söyle orayı tercih etmesinler.

Daha önce kullandım ve memnunum. Müşterilerine değer veriyorlar. Diğer firmalar gibi 1 kere zile basıp "Evde yoktunuz" diye gitmiyorlar. Bir keresinde okulda dersteydim. Adam beni tam 4 kere falan aradı. 10dk falan beklettim adamı. Zil çaldıktan sonra açtım telefonu ve çok sakin ve güzel bir dille "Evde kimse yok, kargonuzu nereye bırakalım?" dediler. O gün bugündür favorim.

Ben kendi tecrübelerimi aktarıyorum. Kullanıp kullanmamak deneyip görmek sizin elinizde. Sizden ricam beni mağdur eden bu firmayı bana savunmamanız.

Allah aşkına nasıl düzgün çalışan bir firma ki 59 dakikada müşteri hizmetlerinde telefonda bekletip telefonu suratınızı kapatabilir?

Nasıl bir firma ki kargonun akıbeti hakkında size düzgün bir bilgilendirme yapmaz?

Bu firmayı savunan arkadaşların gerçekten çok şanslı olduğunu düşünüyorum.

Şuan biri müşteri hizmetlerini arasın bakalım bağlanabilecek mi? Bu olaylar olmadan önce verdiğim siparişlerde onlarca kez aradım ne ana merkez ne yerel şube hiçbiri telefonlara bakmıyorlar. 1 2 yerde çalışanları iyi diye berbat bir firmayı yüceltmeyin.

Benimde cuma gündüz aldığım SSD hala elime ulaşmadı. 4 gündür Ankara'da, 2 kere dağıtıma çıktı, ama sürekli ileri bir tarihte teslim edilmek üzere bekletiliyor güncellemesi yapılıyor. Sanırım beklemekten başka şansımız yok. UPS bence de piyasanın en iyisi ama diğer kargo şirketleri bu süreçte daha aktif kaldı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı