Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aklınızda bulunsun kargo seçeneklerinde "Kolay Gelsin" şirketini görürseniz kesinlikle bu şirketi tercih edin. Bir kargo şirketi nasıl olmalıysa gerçekten o olmuşlar. Amazon'dan 3 farklı ürünümü getirdiler pandemi falan dinlemeden müthiş hizmet.
Uygulamadan nereden olduğunu saniye saniye görebiliyordum, dağıtımdayken bile.
Dağıtımdayken de 30 dakika kala sesli arama geliyor yanıtladım, 30 dakika içerisinde kargonuz adresinize teslim edilecektir adresinizdeyseniz 1'i değilseniz ve yeni adres girmek için 2'yi tuşlayın gibisinden. Ve bu çağrıdan sonra ortalama 25 dakika içersinde kargom elimde.
Araçları falanda güzel, kutularda hasarın h'si yoktu. Baya memnun kaldım umarım bozmadan her bölgeye aynı hizmeti büyük bir yayılım hızı ile götürürler.
Sürat kargoyu herkes kötülüyordu kargom 4 günde geldi istanbuldan 2 tanesi de, demek istediğim kullanılmayan ama yinede biraz performansı iyi olan kargo şirketlerini seçin çünki onları kimse seçmiyor aras kargodan bir kıyafet sipariş etmiştik 2 ay gelmedi kendi kendine iade oldu