UPS kargo "server is null" hatası

IamGazoz16

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba iyi forumlar. 28 Mayıs günü İtopya'dan ekran kartı siparişi verdim. Tam 18 günlük uğraşlarım sonucu dün ürün kargoya verildi. Ancak şu an İtopya üzerinden kargo takibine bastığım zaman hiçbir bilgi yok. (Fotoğrafı ek kısmına koyacağım.) yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Ayrıca bugün UPS'in kendi sitesinden kontrol edince server is null hatası alıyorum...

Opera Anlık Görüntü_2020-06-16_183633_www.ups.com.tr.png

Dosya Ekleri

• asdasd.png
    asdasd.png
    30,9 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
@IamGazoz16 Hocam, sitede bir değişme olmadı. Halen hata alıyorum. www.ups.com üzerinden baktığımda da paket durumları değişmemişti. UPS'i arayıp bilgi aldığımda paketlerimden birinde herhangi bir güncelleme olmadığını diğerinin şubeye geldiğini öğrendim. Sistemlerinde bir sorun var gibime geliyor. İsterseniz siz de müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz. 👍
Ben İtopya ile konuştum. Kurumsal üzerinden bakınca kargounun yolda olduğunu söylediler. Bireysel bakınca çalışmıyormuş, sistemde sorun varmış. Öyle dendi. UPS müşteri hizmetleri de sorun olduğunu kabul etti. Sistemde sorun var sonuç olarak.
Sistemdeki sorun çözüldü. Kargomu görebiliyorum. Cevap veren herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı