UPS Kargo Sonrası Yurtiçi Kargo'nun değerini anlamak

Yurtiçi kargo ile o kadar sorun yaşadım ki artık alışveriş yaparken satıcının hangi firmayla anlaşmalı olduğuna bakıyorum. İninal kart söyledim arkadaş için 3-4 kez gelmedi. Arkadaşın adresini verdik gelmedi. Yine başka bir arkadaşım için klavye sipariş ettim gelmedi. Sürat kargodan ve UPS kargodan şikayetçi değilim. Sürat kargodan telefon sipariş etmiştim paketlenmiş ve güzel bir şekilde geldi. Aynı şekilde UPS kargodan kendim için klavye sipariş ettim o da sorunsuz şekilde geldi. Ama işini en iyi yapan UPS kargo bence.

Sosyal medyada, internet sitelerinde UPS öyle bir anlatılıyor ki insan vay be diyor. UPS'ten beklediğim 4. kargo bu henüz o anlatılan UPS'i deneyimleyemedik. Fiyat uygun diye İtopya'dan alışverişi yaptık onlar da UPS Kargo ile anlaşmalıymış 5. gün bugün ve teslimatı ileri bir tarihe ertelemişler. Telefonla şubeyi arıyorsun telefon sürekli çalıyor fakat açan yok. Derdini merkeze anlatıyorsun geri dönüş yok. Kesinlikle UPS'ten uzak durun bu ülkenin en balon firmalarından biridir. Yurtiçi, Aras, Sürat, MNG inanın bunların yanında melek kalıyor.
UPS ile benim evin televizyonunu getirdiler. Sağlam şirket. Ama Sultangazi'de.

Kargolar bölgeye göre değişir. Telefon aldık ve MNG ile gönderilecekti. Telefonun sahibi akşam gidecek ve telefon şubeye gelmiş. Ama telefonu dağıtıma çıkarmamışlar. Üstüne üstlük dağıtıma çıkmış gibi gözüküyor. Son anda şubeye gidip telefonu aldık. Ama hepinizin kötülediği Sürat kargo burada çok başarılı bence. Perşembe akşamı kitap sipariş ettim. Cuma günü kargoya verildi Cumartesi öğlen vakitlerinde elimdeydi hatta kapıya gelip kapıyı çalmışlar öyle vermişler. Ve gayet uzak bir mesafe vardı.

UPS'le çok iş yapmadım ama yaptıklarımın birinde bile bir sorun yaşamadım açıkçası. Ama Yurtiçi ile çok iş yaptım, rabbime şükürler olsun bir gün bile doğru iş yapamadılar🤣 Kargo kayboldu, gelmedi, başka yere gitti, "hangi kargo?" sorusunu bile duydu bu kulaklar. Ha bu arada tek şube için değil en az 10'dan fazla farklı şubede hep aynı şeyler oldu.

İstikrarlı bir firma Yurtiçi bence ben takdir ediyorum valla. Bu kadar kötü olmak da bir başarı yani:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı