İyi forumlar arkadaşlar. Sık sık elektrik kesintisinin olduğu bir yerdeyim. PC bozulacak diye ödüm kopuyor.
İşlemci: i7 9700.
Ekran kartı: AMD RX 570 (ilerde 3000 serisi çıkınca 3070 almayı düşünüyorum ya da 5900XT)
PSU: High Power 650W Gold 80+
2 UPS arasında kaldım. Tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen. Şimdiden teşekkürler hepinize.
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
Malum birisi FSP kaliteli ürünleri olan bir marka, tayvan menşeili. Diğerisi de Türk markası bir ürün ve kaliteli gözüküyor. Açıkçası 250TL pahalı olsa da gönlümden Türk marka almak geçiyor destek amaçlı. Tabii ki de arada kalite farkı yoksa. FSP daha kaliteli ise onu tercih ederim.
İşlemci: i7 9700.
Ekran kartı: AMD RX 570 (ilerde 3000 serisi çıkınca 3070 almayı düşünüyorum ya da 5900XT)
PSU: High Power 650W Gold 80+
2 UPS arasında kaldım. Tavsiyelerinizi esirgemeyin lütfen. Şimdiden teşekkürler hepinize.
Fsp Champ 3K 2700W 3000Va Online Ups Güç Kaynağı Fiyatı
Fsp Champ 3K 2700W 3000Va Online Ups Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Makelsan P.Pack SE 3 KVA (6x 9AH) 5-10dk Online UPS Fiyatı
Makelsan P.Pack SE 3 KVA (6x 9AH) 5-10dk Online UPS en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Malum birisi FSP kaliteli ürünleri olan bir marka, tayvan menşeili. Diğerisi de Türk markası bir ürün ve kaliteli gözüküyor. Açıkçası 250TL pahalı olsa da gönlümden Türk marka almak geçiyor destek amaçlı. Tabii ki de arada kalite farkı yoksa. FSP daha kaliteli ise onu tercih ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: